Sunday, November 28, 2010



To my Dear

Hellow sweetheart, what are u doing, im sory bcause my phne hlang, hm, but b na mintk maaf if b byk bt sala syg, maafkn b jika selama neh b bnyk menyakitkn hatey bby, im just wanna be a good man in ur life dear,

Dlm beberapa hari neh terasa mcm hbngan kta lain, maafkn b if b rsa cmtuh, mybe lyanan b ta mencukupi kn syg kn, hney im really want u dear, please bby, b btol2 sygkn hbungan kta neh, b ta snggup kyta terpisah,

b hrap kyta akn bersama selamanya smpai bila2 syg, i dnt cre anymre yg akn trjadi pda b, b tetap akn cintakan bby, but hney, im really miss u dear, im really miss about u syg, i dont know how, mcm smthng bruk akn terjadi ta lme lg, tp yg slalunya bt hal msty b kn:( ntahla pe yg b bt lg lpas neh,

sweety i love u with all my heart syg, im really need u bby, please dont leave me yea bby, b ta snggup na berpisah dgn bby syg,

my dear, iwant u,
i love u, i miss u,
i just wanna u in my life,
ONLY u!!!


Saturday, November 27, 2010

one in a million



my fav song <3
ta jemu pun dgq heee.
bila boring aku dgq lgu ni, besttt :)
teringat dkt si dia hehe
IMISSYOU !

tonight rasa sunyi sgt.
tada org na call :(
fyi nset aiman ada org curi.
pegi MAM yaa sapa yg ambik :)
huh! and nset aku rosakk .
soo yeaahoooo tabole na text or wateva hm
okay laa.
bosanbosanbosan.

love you aiman, hm
bye




Tuesday, November 23, 2010

siblings


video

haha ok video ni bukan apa.
sja na tunjuk telatah my two baby sisters dkt hampa smua.
si buncit tu nma amanda a.k.a amanda pazos haha.
si comel kecik lotte tu laura imani my new baby sis.
imani dea suka sgt dgq lgu wakawaka.
sbb apa pun tatau , so sja na rakam depa dua mnari ni.
hope you guys enjoy .

sorry my room semak and byk sgt wire haha.
and also sorry vid ni ta brp center :D
ciao muah!

:)


mohd nor aiman
please take care of yourself dkt sana ok.
dah laa skrang you demam kn, heishh =.='
keciann b, jgn lupa mkn ubat sweety
lawan takraw tu elok elok.
tana balik nti tgk b sakit tau.

i miss youu,
balik cepat dgn selamat tahu.
emuaahhh love yaa baby boy <3

ps : jgn duk gatal noty toty , ta suka but i trust youu :)

Saturday, November 20, 2010

Hai Sweetheart(^ ^)

Hellow semua, apa khabar, helo hello my dear, how are u tday? i hope bby sehat walafiat okay, emmmuuuaaahhhxx, im so sory because lme ta update, na bt cmna tenet pun tada, adoyai, so tday b na update syg, hehehe

Hai bby, best ta kuwa ngan b td, hope bby enjoy syg, huhu, im so sory la bby bb byk sgt tipu, ckp na p denai, tp p btu pahat la, bkit ayer la, huhuhu, but, smua tuh b bt utk suprisekn bby okay, bb b na buktikan yg b brubah syg:(, i hope pe yg b bt, bby kn hppy, tp bkn harineh jea, tp untk slamnya syg, huhuhu,

ptg td aku kuwa ngan ingrid, bessttt ouuwhhh, p mrata2, syok aku tgk mka heran ingrid, huhuhu, dy pning ngan aku sbab dy tatau aku na bwk dy p mna, huhu,

First kmi p tman ular, ya allah, mcm2 ulaq da, nma pun tmn ular, msty la da ular pelik2, hahahaha, ingrid pe lg tgk ular2 tuh bbbrrrrrrrr.... geeelliinnyaaaaa, hahahaha, tecian dy, agaknya2 dpt tido ke ta mlm neh, huhuhu, dnt wrry syg, ur batman da, ahaksB) hehehe,

So lepas tuh kmi p beli nasi, tp aku na bngkus, ingrid pun pelik la, npe na bngkus, hahaha, tp lam hati aku, aku na bwk dy p picnic, tp brg2 picnic ta da, bdo la sat, mcm neh ke na jd ayah, hahahaha, so aku pun p la beli paper lma, bole laaaaaa na lapik drpda ktor kn, so cri la tmpat na picnic, p sni ta kna, p sna ta kna, p sinun ta kna, last2 skali aku ajak p bukit ayer, hahahaha, kna mawa sat ngan ingrid, pdn mka aku, gtaw lmbt2, hahaha,

Aku pun start la moto, gaya mcm batman, tp batman naek scoot tday, jmbu sat, bhahahaha, smpai2 sna, kmi pun cari pun port na mkn, last2 skali jmpa gk akhirnya, hehehehe,

Now kmi otw na blik, tp my bshuk was invte me go to scret recipe to eating brownies, tp sbelum tuh aku ckp, syg, b na p ambil seluaq sat, pnya la tnggu en, hahahaha, pastu tapala, sbenarnya aku p bli gelang kt dya ngan stu benda lg, tp yg tuh ta siap, bby na tw ta apadia? heehehehe mna la bole bgtau, tnggu siap ah, hahahaha,

Pastu tapela kn, pnya la lme dy tnggu, smpai ice na cair, hahaha, sory syg, b ta sngaja, tp tyme tuh tgh pilih gelang kt bby, last2 skali dpt gk, just simple ja,

nak tw kesudahan cerita ini, tgk yg ingrid update okay, hehehe,

syg, rmember, mnggu dpn kyta na p tgk wyang, b dh ta sbaq neh, lma ta tgk wyang ngan bby, huhuhu, kyta na p tgk cite pe eh, hope da cite yg menarik la, huhuhu,

so hney, b akn bwk bby p sna okay,

I LOVE U BY THE WAY INGRID PAZOS
I NEED U!
I MISS U!
AIRID IS FOREVER!

day out :)


hi semua :)
i hope everybody tgh enjoy cuti hujung taun ni hee.
yg na SPM tu goodluck and all the best ok

today aiman bawak aku pegi jlnjln
mulamula aiman ambik aku naek moto around pkul 1 lbih .
aku tanya dea na bawak aku pegi mna tp tamau hbaq.
dea cuma ckap dkt "denai"
ok fine ikott jealaa en.
tp tgktgk dea terlepas denai.
aku pun ckap ah
"eh b tu denai, awt ta masuk"
dea bls blik " Allah trlupa, sorry sorry tapa dpn tu b buat uturn "
ok aku pun tapelaa
skali tgk bkn uturn tp pegi terus msuk jln pegi sg batu phat.
aduhh aku dh dpt rsa dea na bawak aku somewhere
mls na tnya biaq dea jealaa suprise aku heee.

ta lma lepas tu aku dh tatau laa dea bwak aku p mna
duk nmpk kmpung jea spanjang jln.
aku pun cuak ahh tnya dea lg na pegi mna
but as usual dea bls "adalaa" =.='
tape laa ats moto tu borakborak laa gelakgelak laa.
tibatiba smpai dkt tmpt golf at sg batu phat.
yeahh at that time aku dh dpt agak dh dea na bwak aku pegi mna
bwak pegi tman ulaq haha.
tapalaaa smpai jea kmi ronda2 dlm tman ulaq.
tediaaa mcm na pupus ulaq dlm tu.
cian depaa trkurung :(
aku kecian dkt binatang mcm tu tp tapelaaa dh nsib depa

pstu duk tgk ulaq besaq,crocodile laa, berok laa haha
puas kmi gelakk dkt sna
tp ta tahan smpai dkt tmpt sangkaq berokk en
tediaaa bau mnusuk kalbu ta sangga =.='
ishish .
pstu snapsnap laa gmbr
dkt sna nmpk laa rmai bdak kecik happy jea tgk binatang
aku and aiman gelak jealaa tgk telatah depa
comel jea hee :)

later on aiman ajak mkn.
plus aku pun lpaq so ok jealaa
tp tgktgk dea na bungkus.
aku tanya laa awt tamau mkn sni tp mcm biasa
"adalaaa" =.='
hm ok aku pun ikott jealaa.
bungkus pun bungkus laa.
naek blik moto and dea bwak aku dkt taman ni dkt sg batu phat.
ruparupanyaa batman aku na ajak picnic haha
alolo sukaa nyaa saya, sbb mmg lma dh na pegi picnic dgn dea.
dkt situ duk cari laa port na duduk tp tp tada.
kmi pun pegi laa bukit air.
mknmkn borakborak maen suapsuap haha.
ta prasan tp mkanan dh hbis. sebbek kenyang hee.
malu aku terbelahak dpn dea.
dea kata busuk. biaq p laa ;p haha
bluek!

after picnic kmi brtolak blik pegi kangaq.
aku ckap la dkt aiman tamau blik lg.
hee na duk dgn dea lg sbenaqnya haha.
tp dea pun sma so pegi laa lepak secret recipe.
cey konon duit byk pdhal ta pun.
sja ajak dea pegi sna na blnja aiman mkn brownies.
dh dea asyik blnja aku, turn aku pulaa hee.
smpai sna aiman suoh aku msuk dlu and cari tmpt duduk
katanya na pegi ambik sluaq dkt kedai =.='
aku dkt muka mjuk pun msuk laa haha.
lma kott aku tggu heish.
msj laa dea , dea kata sat otw .
tediaa ta larat na otw tp ta meh pun.
lepas mybe 15 min or 20 muncul laa batman saya.
msa msuk tu apa lg.
bebai laa sat dgn dea.
dea pun cuba pjuk tp aku tmau lyan
huh! hahaha bdo sat

tibatiba dea bawak keluar kotak wrna biru ni.
dlm tu ada gelak wrna silver pstu bunyi kelingkeling haha ;D
ruparupanya dea beli gelang utk aku, weee
sukasukasuka. aku pun teros senyum ta bebai dh haha.
*sja mengada, action jea lbih biaq dea tau heee
syg thanks for the gelang, i love you tahu.
actually aku mmg suka gelang yg ada bunyi tu
rsa mcm budak kecik haha
*ta padan dgn bdan besaq noh =.='
anyhoo kmi pun mkn laa smpai cokolat brownies meleleh kluaq haha.

and later dea hntr aku blik ruma sbb dh na dkt maghrib.
dlm perjalanan dea pegang tgan saya smpai balik.
smpaismpai salam and say byebye :(
but over all bby enjoy today.
i had fun dear.

lots of love,
your baby boo <3

i L O V E you









Wednesday, November 17, 2010

sad

GADOH!!!!!!!
GADOOHHHHH!!!
GADOOOOHH LAGI !!!
TA HABIS HABIS GADOOOHHH!!!
ASYIK ASYIK GADOHHHHHHH!!!!

:'(

TQ YAAA BUAT MCM NI . BYE

Tuesday, November 16, 2010

trip to ipoh







taadaaaaa :D
ni la gmbr kami dkt lost world of tambun
hee actually ni gmbq kmi time na balik
msa smpai tu trlupa na snap gmbq.
dh masing2 excited na mndi haha.

okay so haritu 13 nov 2010
mmbe aku na buat trip pegi ipoh
so me and aiman join la skali
na mandimandi hee.
anyhoo mula2 smua org kumpul dkt tman kemajuan
pkul 6 pagi .
tediaa na bgun tu mmg semangat gila.
taleh na tdoq dh excited haha.
smpai tman kemajuan saya nmpk laa batman saya
mohd nor aiman pkai bju nsem nsem haha
b hensem , na hbaq na hbaq ;p

semua dh msuk van and settle pegi ambik
mmbe lg dkt changloon
lepas tu kmi smua lapaq so stop dkt gurun utk breakfast.
mknmknmkn kunyahkunyah telantelan
kmi pun gerak pegi ipoh.
dlm van tu yg keja potpet ta hbis
is hani and lyn haha.
depa ni mau bab sembang and gelak serah dkt depa haha
ok aku and aiman pun join the club sembangborak

dlm van amanda my baby sis,
bwak psp dea.
aku pun na maen laa na tnjuk terer dan bakat trpendam dkt aiman.
tp malangnya bakat aku tidak terselah.
ish aku menang skali hat laen smua kalah
GAME TU TIPU! hahaha
aiman gelak jea dkt aku
wateva b, bluekk!
lepas tu mls na maen bg dkt hani, hani menang byk kali.
tapatapa, haha.pstu aiman pula maen game
ni dea muka kusyuk maen game.

by the way b, bby suka gmbq ni :D
heeeee.
ok pstu smpai ipoh pakcik van kmi
a.k.a pakcik dreba bestt
dea tatau sgt jln pegi lost world
duk cari jln pstu tgk2 dh jmpa.
smpai jea sana smua semangat jln pegi entrance lost world
haha na hbaq hritu sumpah SESAK NA MAMPOIH =.='
byk gila function, rmbongan and blabla.

kmi mndimndi gelakgelak blablabla
rehat sat na mkn dlm lost world
tp na buat gena mhal sgt mknan.
but nvm biasa laa tu en.
last skali ta mkn, minum air jea haha.
duk than perott last skali mndi juga even lpaq.
lpas puas maen kmi pun decided utk balik.
4jam kott kami mndi, sun burn gla.
naek 3 tone wrna heh!

after that, kmi pegi jusco
tmpt first kmi pegi is food court.
seriously kmi lpaq gla time tu grrr
mkn puas juga pstu kmi jln2 cari pasal.
duk tgk bju and beg laa mcm2.
pdhal ta beli apa pun, action jea lebih haha.
biaq laaa, jimat duet tamau boros.
lpas puas shopping la konon
kmi na pegi night market dkt penang.
tp ttbe ada prob dgn tauke van so last skali pegi uptown dkt SP
smpai sp kmi mkn dlu, dinner yg penting hee.
bru kmi pegi uptown.

smpaismpai cari spect dulu.
kmi smua beli rayban , oh well duta rayban haha (taleh blah)
jlnjln aiman dea keja tgk sluaq jeans jea
ta hbis hbis =.=
jpg pegi kdai ni tp duk usha kdai yg ada jeans.
duhh syg oi na p hbaq.
tgk2 aku tgh teman amanda beli spect.
pusing2 blakang aiman tada.
heran and risau kott huh.
tgk2 dkt kdai jeans . adoii adoii

pstu kami brtolak blik pegi perlis.
tp sblum tu stop dkt 7e
beli chocolate utk munch dlm van.
kmi bertolak balik dlm pkul 11 lebih kott.
dlm van gado sat dgn aiman.
saya merajuk bluek!
aiman pjukpjuk, last skali mengalah jeala.
tamau gado hehe. ngada jea aku time tu hee
tp dlm satu haritu aku blajaq satu benda baru.
hani ckap OMG tu bkn omagosh dh.
now OMG oh menarik gila.
hahah aku pun buat teruja p XD.

anyhoo i had so much fun with my friends
here are more picture masa dkt sna.
i love you guys and i love you more mohd aiman.
muah muah. nti kita pegi lg eh cuti cuti malaysia.
next trip insyaallah dkt LANGKAWI











ps : you are one in a million sweety <3>

Tuesday, November 9, 2010







Hello-hello


Hello guys, today i want to story about yempat yg aku na bwk my bucuk neh jln2, hehehe,


Firstly tmpt pertama yg aku na bwk maya p adalah tempat anversery yg aku janjikan dya dlu, dkt dgn timah tasoh, hehehe, arituh ta jd na p, so ta kyre, cmna pun aku still na bwk maya p sna, hehehe,

Secondly, aku na bwk dya p berkelah, hehehe, bkn slalu na dpt berkelah ngan yg tersayang, ehek, klau bole aku na bwk dy p mndi air terjun kt mna2 ja, huhu, best sgt2 law dpt mndi air terjun ngan baby, ehek, ta sbar rsanya kn syg kn, hehehe, mesti best sgt2 law bby da ngan b tyme tuh, hehehe


And then b na bwk bby p mndi kt waterpark, hehehe, na p mndi kt sna, tp tuh ta lma lg kyta dh na p kn syg kn, hehehe, waaaaaaa, excted neh, lg berapa hari lg kyta na p kn bby kn, huhu, na mndi puas2 kt sna ngan bby, biaq bby bsah lecun, hahaha, ya allah, ta sbaq!!! kyta p tw tw, jgn lpa tw tw, hehehe

Annnnnnnnnnnndddddd yg terakhir la, tp b ta cita smua, naty bby excited, huhu, n last skali en b na bwk bby g paris, weeeeeeeeeeee, a romantic town, ehek, b mmg akn bwk bby cmna pun kt sna, n kyta akn honeymoon d sna syg, huhu, na bwk bby p jln2 d sna syg, pastu kyta lepak2 kt bwh mnara Eeifel, hehehe, waahh, bestnya, msty rmntic kn, hehehe




byk lg tempat lg kyta na p syg, just wait n b akn bwk gk okay, emmuuuaaahhhxx, huhuhu,


hney dear, i love u always okay, happy always syg and i want to see u smile alwaysw bby:) <3<3
taaaaddaaaaaaaaa daaarrrliiiinnnggggg:-*

Monday, November 8, 2010

hello blogger, bru2 neh blog bt hal, so ta dpt la na update, n now dh okay, n hney, how about u syg, dh update ke blum neh, hehehe, lme kn ta update, ntahala npa, mmg sngaja kot na bt hal, heish, btw, dpt gk update now, honey, dh update k blum, huhuhu, i miss u la toek, reenndduuuuu, lma ta jmpa, rsa mcm 50 jta thun kn syg kn, hmm, hney, esok jgn lpa tw p skola, see u at school, i wanna see u right now, but, hmm, tapela, sok kyta jmpa okay, jpg b update len, pnjam lappy org neh, okay, wait2, ta hbes lg neh,

day dreaming

asalammualaikum semua :)
hee today ttba brangan sorg sorg tntg msa dpn
haha mmg tada keja la today.
anyhoo, dgn muka ta malu.
im gonna tell you apa yg aku brangan sorg2 .
tlg jgn gelak nah, hmpa pun msty pnah brangan mcm ni
haha okay


mohd aiman.
esok esok saya na ada family mcm ni :p
haha na ada a happy family
tamau family yg asyik gado and byk prob tau haha
masa duk brangan ptg td tu.
ttba trpkiaq sorg2, mcm mna laa agak2nya en
if aiman jd seorg papa haha :p
dea cengih ka? baik ka?
tp baran tu mmg tak, dea ta sanggup mara org yg dea syg
am i right? hehe
insyaallah dea takkan jd papa yg ta syg fmly dea


baby ini comel kn?
ge'am tgk pipi dea
grrrr mcm na cubit, gomoi semua ada hehe
aiman tau yg aku ni addicted dgn pipi yg chubby
hee well thats true, beware ok!
nti aku cubitt smpai kebaih hehe
ok aku ta jhat smpai mcm tu :D
tp ada juga sikit2 mcm tu hehe

mohd aiman.
esok esok en na ada anak ta?
bby tana laa :p haha
dak dak nak kott hee.
klu ada rezeki and smpai masa nya
insyaallah akn ada heee.
aiman na 4 org haha
aku kata laa awat tamau team bola sepak terus
adoii banyak kott 4 hehe
tp tape klu 4 pun 4 laa :p
kecian laa sama bby nah b hahaha
ok ok

lepas tu ptg td trpkiaq ah
na rumah jenis apa blablabla haha
ruma mcm ni tada na dpt aih.
heee.
kami duk cdang na ada rumah dkt melaka
tatau sbb apa plih melaka haha
aiman kata dea na design ruma kami
haha b brangan jea lebih noh :p
jd ke tak pun tatau haha
anyhoo tula cita cita dea
architect hehe
good good blajaq rjin2 b klu na khwn dgn bby
tamau maen maen tau sayangg hee

hmpa smua sahih duk gelak dh :|
haha at least aku trus trang
spa brcinta ta pnah sembang psal khwn tu ta sah la
btol dak? jgn duk muhong nah haha
plus ni cuma brangan jea, klu jd btol pun apa salah
and aku tau lmbt lg na tiba msa tu
tp plan dri awal apa sala en en hehe

pape pun.
aku and aiman brdoa yg kami akn smpai akhir hayat
i love you and only you mohd nor aiman
insyallah apa yg kita impikn akn jd kenyataan
emuaahhhhx100 <3

bye bye semua
goodnight :D

pissed off

heyy heyy bloggers
rasa mcm lma sgt ta update blog ni.
sorry yeahh :)
busy dgn exam tp fb still online haha
bdo sat um ,
bkn apa na bukak blog tabole.
ttba today dpt , geram aih !
anyhoo rndu na update and ckap sorg2 :) hee

so baru2 ni bnjir dkt perlis.
alhamdulillah air ta msuk sgt dlm ruma.
fuhh lega gila, jenuh la klu msuk .
kpd rumah sapa2 yg msuk air tu,
saya tumpang simpati.
msty susah pyah na kena cucikn rumah.
plus barang2 dlm rumah msty ada yg rosak.

sejak ta update ni byk benda dh brlaku
patutnya mnggu lepas dh hbis exam.
tp d sbbkn banjir trpksa tundakn exam kpd mnggu ni.
yelaaa yg study sja en haha.
nvm .
later on update laen.
byebye

mohd aiman, saya rndu dkt awak dh brp lma dh kita ta jmpa :(