Wednesday, October 20, 2010



FOR SOMEONE I LOVE

I LOVE ALWAYS MY LOVER,,
MARIAM INGRID <3<3
LOVE U WAY HONEY<3<3
I WANNA BE WIT U ALWAYS SYG<3
To my Lovers


hai bby, what are u doing syg, sory coz lme ta update, mklumla mak abah bt hal smpai na kna tpap pun nek beskal, huhu, tp tuh ta menjadi penghalang b untuk update blog, hehe, emmmuuuaaahhhxx, i want to tell u smthng, spnjang b update ta da kn gmbar kyta:( im so sory sgt2 n sgt2 sory syg, na bt cmna da henpon bruk, adoyai, hmmm, hope bby ta kesah syg,

tday bkn na story about this, i want to story about duk stu kelas exam with my gebu(marim ingrid), waaaaa, bessttt oouuuwww duk stu kelas nan dy, even mmg ta dpt ckp sgt, tp aku tetap nak tgk wjah ksayangan hatiku neh, hehehe, bila tgk blakang jea, alololo, cmel btol mka dy, kdg2 tuh kteorg duk maen bt muka, hehehehe, toek btol la bby neh , hehehe, puk puk haaa, ehek,

pastu tapela en, da arituh aq tertidur, pnya la ksyuk tido, da ckgu mna meh tarek tlnga, oouucchhh!!!, sakit la ngek, adoi, hbes smua owg gelak trmasuk my comel, wuwuwuwuwuwu, malunya saya, smpai hati awk tgk saya ditarik tlnga, bluek:p hehehe,

Btw neh la pngalaman kami da stu kelas n ta berpisah jauh, n mmg kami ta kn berpisah smpai bila2 kn syg kn?!! Emmmmuuuuaaaaaaahhhhhhx!! Love you so So much hney,,,

From ur si tembam yg ska sgt tbit pp, buyek:p hehehehehe, i love u sowg jeh taw bdk muchuk, love u so so so much bby, smpai sni sja story telling saya, hehehe,

P.S :Ku Sgt2 Mnyayangimu Hingga Akhr Hayatku:')

Sunday, October 17, 2010

ronda ronda




alohaa oii semua
hehe :D
today kami p ronda2.
saja na habaq , tatau na crita apa.
esok dah na mula final exam.
soo nanti susah ah na lepak :(

so tadi kami ronda and mkn jealaa.
tidak nak mkn dkt kdai yg baru bkak .
smpai2 jea kedai tutup.
grrrr ta syok .
baru na mkn ABC hee.
soo pegi jealaa mkn dkt chicken kiosk.

then lepas mkn and puas mengarot
kami pegi ronda2 as usual
tu jealaa kott.
TATA

p.s : i love you boroy , good luck in your exam sayangg . hugs&kisses <3





Monday, October 11, 2010

friendship :D

hey hey hey semua
i hope everyone sehat today.
bcos im not feeling that well.
huuhuu :)
soo today at school sje jea tgh bosan.
ckgu pun ta msuk.
soo mntk laa smua girls in my class tulis smthing about me.
haha, na tgk skit apa depa tau tntg aku ni .
heee, bila aku bca blik.
na trgelak pun ada, trharu pun ada <3

so i hope bila hmpa baca apa pndapat msing2 tntg aku ni.
hmpa akn knal lbih skit diri aku yg sbenarnya.
eceewahh poyo jea.
anyhooo. selamat mmbaca :D
lalalalal


FARHA CEEMOLOT : entah laa, xtaw sgt..tapi kalu sebot ja pasal "maya" yg trlintas dlm kepala aq :

#selalu dating dgn roy dalam kelas (pantang x dating sehari )
# gorgeous
# stylish
# cun, putih gebu
#garang bila marah


IKHLAS : # u cantik, mulut sexy
# kuat berangan dlm kelas
# bila roy msuk kelas, excitednya!
# u ni special laa
# senyum manis, ada lesung batu
# kdg2 suka tido dlm kelas
# suka nyanyi ntah lagu apa haha
# orang yg minat tarian
# rambut u special, cantik sgt! sesuai dgn muka u
# u mmg baik laaaa

NINA ZAHIRA: # maya chubby :)
# maya suka brjogget
# ttiba jd cntik dpn roy, xdak roy pon cntik jugak la :p
# eat! eat! eat! haha
# xdak jerawat haha
# putih kdg2, nmpk gelap kdg2, nmpk merah kdg2, nmpk putih
# bersemanga waja , agagagaga
# hobi tido waktu science
# slalu mnjadi kegilaan secara tiba2 ketika merindui kekasihnya :D

even mcm2 prangai dia, dia still baek. she is a really2 special friend yang pndai speaking :p
im really happy since i know her. tq maya <3 <3


SAEDAH ZAKIRAH: # penipu besar haha (lawak je! )
# suka menari tak pasal2
# suka menyanyi (suara tahap beyonce )
# gelak mcm ayam ( tapi comel )
# very beautiful, a very special friend
# speaks like she's from BRITAIN ( memang pun)
# owns a heart of gold :)


SABRINA: # chubby!!! heeeee
#cute sgt ! :)
# suke tgk maya dgn her beloved prince, very sweet eh ! *jelous2 hehe
#suke tgk cara dia brpakaian, simple but nice
# maya ny friendly, so senang nak dibuat kwn
# dia ny mmg blur. haha :D but blur time tgh tgk dia blur, mmg lawak & cute gler ^,^
# she is a really nice gal ouh <3 <3 <3



ANIS :
about maya eak? hm, idk laa sgt sal dy neh.. ckit2 tuw tau la gaks. dy neh la peneman aq pagi2 bla aq mai skolah awal. sembang dgn dy & sometimes wat hmwork yg ta ciap HAHA. tp bla kwn2 masing2 da smpai class, kami da ta berapa sembang. huhu :) . bila ckgu tada . dy suka "date" .. sometime tgk sweet, sometime tgk cam na brperang pun ada..HAHA. biasa la tuw. dy neh smtime gedik haha & sometime serius.. owg wat lwak pon payah nak gelak..bab makan plak, hmmm ta yah ckap laa.. laju ja dy p kantin huhuhu.. tapi body dy ta la chubby sgt.. okay jee, heee. thats all laa kot about dy neh . TATA !


FARAH NAJIBA : "ALL ABOUT MAYA"
DING! maya! haha.. nak kata apa tah..dia ni seorang yg gila2, sewel skit. Bila dia suka, dia tunjuk! dia menari, lompat ! sesuka hati dia ja :D tp bila dia bengan or tak suka, pun mmg jelaz gilaa kat muka dia. dia akan buat muka kedut tahap cipan, org laen pown akan prasan. Tgk je muka dia ni, owg tau dia makan BANYAK! haha . Maya suka dating nan roy . it shows that maya ni seorang yg SETIA rupanya hahaha :p . Maya suka jaa bilaa org kata dia gemok, DIA SUKAA! haha. suka termenung lam klaz, hmework pun ikot dia ja. kalau dia rasa na buat. dia buat . tapi tp kalau tamau buat, nnti bila ckgu mintak homework mula laa tu na buat muka monyok. haha . yang penting dia dpt number 15 / 39 dlm kelas ! haha :D agak bangga jmpa nan this gorgeous and chubby gurl .


SUHAILA : " MAYA SI TEMBAM BAMM !"
Aq ada knal sorg kwn , nama dy MARIAM INGRID. dulu xrapat ngan dy , pandang pun sipi ja..hahaha! tp taun ny takdir aq satu kelas ngan dy huhuh! x shuke heheh :p now aq da jd kawan dy. Aq panggil dy maya . so far kwn ngan dy bestt. x byk songeh sgt minah ny haha ^^,
maya ney suka gelak kuat , sakan dy gelak oooo .. dy x cerewet, sukaa story morry . Bkn apa, story ciap ngan eksyen lg , lawak toll haha . dy ney bg aq "blur" . org gelak sakan tp dy wat muka kering. pastu mula tnya " ampa gelak psal pa weyh" . slalu cam tu , ketinggalan byk hal . ish3 ! haha . lastly , love u maya. ngeee ~ (always happy )


SHIENY SYAZWIN :
# suka mkn cloud 9 (suruh roy beli ) kdg2 skali ngan aq punya dy mkn, tapi klu mkn tu buang mrata . mmg klu mkn buang sana sini , haha
# suka tidoq wktu ckgu masuk klas . ckgu tada dy bngun laa.
#suka ckp bnda bukan2
#suka menari, suka toggek kt org
#suka kacau org
# happy stiap masa laa pmpuan nieh :)
# yg tak tahan suka bebai kt roy ( hahaha lwak )



haa tudiaa pndapat depa tntg aku.
haha yaa saya ngaku saya suka mkn byk.
klu bdn mcm aku ni comel what hahaha.
the new trend, so if u r chubby.
be proud like me beyhbehh :D
saya suka tdoq time class science.
mmg tatau sbb apa, tabiat lma haha.

dating dgn roy tu telah laa.
klu bole brkepit jea 24jam
mama aku siap kata lg.
"mama tgk ingrid dgn roy asyik brkepit jea,
dh mcm isi dgn kuku " haha
thanks mama, sukaa jea bila dgr , weee :D
but im not cute guys, biasa jea .
insan yg lemah katakn haha .

tq semua sbb sudi tulis pndapat masing2.
sayangg sorg2, emuahhh muahh.
nah ambik aku cium sahih mmpi aku 3 hari 3 mlm muehehe :p
see you in school. byebye peepss yooo !


Tuesday, October 5, 2010

MY ANNIVERSERY 1 YEAr

Hello dear, now b dh update ok, huhu, b ta lpa aih, sory la law b lmbt, hmm, ok syg, muuuaahhxx, jgn shebek2 ok, naty b tarek pp tuh haaa, hehe,

Okay guys, tday i na story about my anniversery, hehe, ehem ehem.........

Today kteorg kuwa na p wish my anniversery, so tapela en, lam hati neh mmg ta sbaq gila, huhu, biasala, neh la kali pertama lam hdup na mrasa couple nagn seorang insan yg btol2 syg lam dnia neh n ta kn berpisah bt slamanya, hehe, mmuuaaahhx, urmm, ptg tuh kteorg dh planning meet kt kopitiam, so my sweety pun dtg ngan mmber2 dy yg gila2 n smemangnya crazy,

so tapela en, dyowng pnya la lma tnngu, pdahal tyme tuh ngah p balut n cari cake, tgk2 dyowg dh smpai, tapela en, p la duduk nagn dy, n pndangan prtama tgk my sweety, oohh goosshh, so so sooooooo beutiful, rmbut dy tuh lme sgt2 na tgk, akhrnya dpt gk tgk tday, cntik sgt2, b ska syg, hehe, mmuuaaahhx, mcm barbiedolls, hehehe, tapela en, pastu dy kasi present, hehe, oommm myy goodd, comel btol album book tuh, da bnatang pe tah kt dpn tuh, zirafah kot, huhu, btw cntik sgt2, dlm tuh pnuh nagan knangan kmi, n tq so soooo mucchh baby, i like syg, hehe,

so, tyme dyowg tgh sembang2, p la kdai cake tuh, huhu, im so sory bcos cake tuh ta cntik sgt syg, just simple, hmmm, hpe u like sweetheart, pastu acara ptong memotong diadakan oleh psangan yg cmel neh, eceewaaah, hehe,

lpas hbes smua tuh, sja la bt cara sruh dowg kmas2 meja mkn, semak sgt, hehe, lam hati debar2 gile, taw ta npe debar2, bcause jpg na srungkn cincin kt tgn buchuk2 b neh, huhu, pnye la debar2 en, last2 skali bwk kluar gk kotak cincin tuh, hahaha, tuhan jea yg tahu cmne prasaan maya, dy na ngess haaaa, ehek, sebak pun da, gile btol, de ke plak, ambil gmbr, tgn pgang cincin, pastu tgn gigil2, hahahaha, lwk gile, tp tuh la knangan kmi yg terindah,

syg sempena trikh keramat neh3.10.2010, i wanna to said, HAPPY ANNIVERSERY 1 YEAR to my SWEETHEART(MARIAM INGRID BT LUIS RAHEEM PAZOS).....
alhamdullilah syg, kyta dh smpai setahun , ini smua berkat doa kta kn syg:)

B hrap hbungan kyta smpai akhr hyat,,
I love u always my sweety tweety,,

I wanna be with u freve syg,,

I need u every scond..
U know why??
Bcause just u can make me hppy anytime,,
Make me smile,,
Make me crazy,,
Thats why i said,, U so special to me syg,,
Just u i want in my life,,
Please dnt leave me,,
If u leave me,, I will be death honey:'(,,

This is for u sweetheart, satu hari nanti bby akn pakai cincin yg lg cntik dri neh , alaaaaa, yg neh murah jea, naty b bt lg mhal haaa, huhuhu,

Anyways,
I love u so so much bby,
I love u so fucking dam much hney, im just want u syg,
kyta akn sma2 lalui hdup neh syg, bhagaia bt slamanya thu,

I ALWAYS WANT U MARIAM INGRID:')
Planning yg ta menjadi


Hari neh aku tgh planning na cari tmpat untk hari sbtu neh, bcause kteorg na wish my anniversey 1 Year, sumpah mmg ta sbaq gyle, hehe, mmg tgh planning gile2 ah neh, first tmpat na bt kt Alor star, dkt chicken kiosk tp sungai, kdai tuh mmg lawa, ala2 brat gk la, plus tp sungai, hehe, tp lpas tuh da la mmbe gtaw bt kt jtra, dkt tasik pe tah, kt situ mmg lawa, pnya la planning na p situ la kn, mcm2 la pala otak neh da, tgk2 ta jd, shit btol, huh!!

So tmatla cita na p Alor star, now planning kt kgar lak, na bt kt tasoh, na picnic la knon, hehe, so tapela, tgk2 da yg ta jd la, mcm2 la, entah la mngapa, adoi, mcm2 btol, ta phamla, n begitulah ceritanya, oooppsssss, tp ta hbes lg, da lg ok, tnngu yaawww....


huhuhu, tnggu taw syg, hehehe..

1 year anniversary



hello bloggers :)
im sorry sbb lama ta brblog.
busy skit lately and ta smpat na update.
today's topic is our anniversary, hee.

3 october 2010 hritu was our anni date.
alhamdullilah kekal juga kami smpai ke hri ni, hehe.
me and him sambut biasa2 jeaa.
tidak roy na bawak i pegi tasoh lake and celeb situ.
kononnya mcm picnic kott huhu.
tp dsbbkn ada prob skit
and cuaca yg ta mngizinkn kami kluaq
kami celeb dkt pekan jealaa with our lovely and gila friends haha.

first kami meet dkt kopitiam
tmpt yg roy plih na celebrate kn.
ta rmai sgt org so ta segan sgt laa hee.
jmpa2 dkt situ roy bwak cake and present.
icing cake wrna purple
bcos favy colour kami purple haha.


soo thanks syg for the cake , i loike haha.
after that dea bg the other presents. heee.
semua nyaa cntik2
dea bg frame besaq and ada gmbr kami.
and a card wrna pinkk.
eyyy geram, sukaaa :D haha
kata roy ada lg hdiah tp ta sempat beli.
tape syg, its okayy . i can wait<3>
muahhhh

lepas tu kami sembang2, gelak sakan smpai ta igt dunia.
ttbe roy bwak kluar smthing dari poket.
and to my suprise it was a ring dlm kotak love :')
aww sumpah rsa mcm skit lg na nges haha.


i feel lucky to have him <3
i love u honey, i swear .
anyhoo, kami pegi mkn2 and mcm2 lg lepas tu.
ta larat naa type dh, tgh sakit kpala huhu.
soo i hope gmbq ni ckup for u all :)


mohd nor aiman.
tq for eveything yg pnh b buat demi bby sejak kita kenal<3
hnya tuhan dpt blas jasa baik b.
you are my everything and bby brsyukur sgt dpt b.
b byk sgt tlg bby, dgr problem bby and mcm2 lg
happy 1 year anniversary sayangg.
hope hbungan kita kekal kita smpai ke akhir hayat ok.
amiinnn yarabialamin!

Nothing in this world could ever be
as wonderful as the love you've given me

Your love makes my days so very bright,
just knowing you'll be mine
Happy
Anniversary


I LOVE YOU <3
























Friday, October 1, 2010

kami tada keja haha

video

ni laa keja roy, suka pekena saya
haha.mnx maaf saya malu sket .
time ni kami tgh tggu nasi smpai dkt chicken kiosk.
sementara tggu roy decided na buli saya haha.
anyhoo, vid ni bodo jea. ok bye bye :D