Tuesday, August 31, 2010

one night


hello :)
so today just na sembang pasal this one night.
last sunday, me and roy pegi bukak puasa dkt "bomaq"
satu restaurant dkt kangaq haha.
kedai tu bestt .

so i met roy dkt situ.
first time kami bukak puasa skali.
it was fun, sumpah :D
b, nti kita bkak puasa lg tau tau haha.
roy ordered nasi goreng biasa.
i ordered nasi goreng cina.
(my fav nasi goreng okay) hahaha.
and tomyam ayam, nyum nyum.

we talked,laugh,talked, laugh.
mcm biasa la ;)
kebetulan, me and roy same2 demam
so punya laa tahan tamau bersin.
stg buat malu jea dkt org haha
then suddenly kami lapar KFC .
well, perot kami perot tong haha.
so di sbbkn KFC dkt.
kami pun decide utk jln.
jln2 time mlm, weee SYIOK .

smpai sna order apa sume.
mkn2 laa kn.
tp aku mkn sikit jea.
roy yg prabih semua. amoeh.
kot na tggl sikit :p
haha.
anyhoo, later kami jln2 dkt "the store"
harap maaf, kangaq bknnya besaq okay.
but i love kangaq.
wohooo :D

tp yg sedih nya, camera buat hal.
n ta dpt na snap gmbr skali :(
sdih gila.
heish.
na snap dkt fone, fone pula rosak.
adoii nasib laa kn.

but i will always remember it in my heart<3>

Wednesday, August 25, 2010

bulan puasa

hello hello people, humans, earthlings and manusia :)
im sorry, a bit crazy at the moment, so just bare with me okay haha.

soo today, 25.8.2010 .
still bulan puasa, and still belum lg berbuka puasa with friends.
plus still belum bukak puasa with my boyfie :'(
MOHD AIMAN BILA KITA NA P BKAK PUASA SKALI NI ??????
huh !

anyhooo, aku tau nti roy akan ajak jugaa, heee.
kn kn syg kn? hehe
bulan puasa ni mmg jarang sgt dpt hangout with him dkt pekan or whateva.
just jmpe dkt skolah jea.
heish , sdih kot. but tapelaa. sbq jealaa kn.
punya planning elok na spend time togther sabtu ni n bkak puasa sklai,
but ttbe no transport!!

OH WHY MAMA TA BGI INGRID AMBIK LESEN MOTO? :(
WHY ? WHY ? WHY?
oh well trpksa tggu taun dpn utk lesen kreta jealaa, adoii.

hmm i have nothing else to say .
sdih sgt , hmmm

BYE BYE, MOHD AIMAN I MISS YOU LAAA PONEN :"(

Sunday, August 22, 2010

idk pe sala b bt , b pun tataw pe lg yg bby ta puas hatey ngan b , but hney , i LOOVEEE YOUUU MOREEE n I MISSSSS YOOUUU MOREE N MOORREEE sweety , i love you no matter what , im really need u evrytyme , tp mak bpak b pnca kyta ta dpt jmpa n mcm2 lg , b sedaq b bkn prfect utk bby , b sprti seorang penagih , menagih ksih syg bby , cnta bby , thats why i said , im really2 wanna u in my life , i dont care pape pun terjadi , i still want u baby



I LOVE YOU MARIAM INGRID <3


I LOVE YOU SAYANG<3




IM REALLY WANNA U BABY<3





DONT LEAVE ME FREVER



PLEAAAASSEEEEEE

CELINE DION - A SONG FOR YOU FULL SONG

mohd aiman, i love you i miss you <3


Sunday, August 15, 2010



MUKA MAYA NEK KETA NGAN AQ , BHAHAHAHAHAHA

hahahahahahaha , first tyme bwk keta kt jln org rmai , slalu bwk tyme2 mlm , hahahaha , sembang jeh brani , pdahal smpai kt jejawi cuak gyle , cian aweq aq , duk pot pet pot pet mcm nenek tua , hahahahaha , sory syg , tada niat na bg u pot pet , jys :p

mcm mna pun , tuh la frst tyme aq bwk maya nek keta pusing2 kngar , kn kn syg kn , hehe , yg mira tuh , nyibuk jehh , tp lntak hg la , cmne bby nek keta ngan b , besh kn , mcm nek f1 tuuuuhhhh , bhahaha ,

next tyme kyta nek keta agy yea , pas neh jauh agy laaaa , nah nah nah , kyta na p mna , uma MAK MERTUA? jmpa TOK KADI? butik BAJU KAHWIN? kedai EMAS996 tahan karat? taaaapii........... kyta p shopping dlu laaa , nyk brg na beli neh , letsss goooo ,

VRROOOOOMMM!!!!VROOOM!!!! I LUVE YOU CATWOMEN <3<3 MY HEROIN taw taw :D

Tuesday, August 10, 2010

funny memory :D


hello bloggers :)
hows everybody today? hee
hope everybody's fine <3
so today i kluar with amirah and my batman roy haha.
dsbbkn esok na puasa, roy decided na bwk aku jln2 naek kreta.
gila gabra sbb first time naek dgn dea, haha .
sayaangg, bby takott kn td kn ? HAHA :(
cuak laaa, amirah pun cuak , kecian hg mira haha.
soo destinasi pertama kami pegi is C-MART dkt arau :)
bkn ape, aku ta pnh pegi so roy pun bwak laaa aku and time tu mira ada.
so angkut laa skali dgn dea hehe.
roy roy, bwak mcm dgn ape tatau, but i had fun tau.
b bole msuk F1 haha :p
so jln2 laa dkt situ, bole laa tahan hee.

and then lepas ronda satu c-mart and beli waffer kami pegi KUALA PERLIS :D
msa otw pegi kuala perlis ta cuak dh tgk roy bwak, steady jea haha
good job syg, muah muah
bby rsa sbb b bwak elok2 is bcos puas kne teguq dgn bby dlm kreta.
kne pot pet, pdn muka :p
mcm nenek la pula aku duk bising2 hahahahahaha kn mira kn ? haha
im soryy syg, i love u <3

smpai KP kami minum2 jea
roy laici kang, me abc and mira teh ais.
and sume aku blnja, say tq cpt sume :p hahaha
blnje laaa sbb dh na puasa so nti depa pula blnje aku woohoooo yeah haha
lepas jea sume , kami ada problem.
grrrrr spoil gila.
aduhh , but tape. knagan kita kn haha
tade spe bole tau just us and org trtntu.
anyway, aku enjoy gila today with u all . muah muah.
laen kali kita kluar lg, insyaallah :)

to roy : thanks sbb bwak kami jln2, baek sgt sgt yaaa amoeh :p i love you hun even b buat bby trauma kdg2, haha . but nvm . ur the best BOROI OI :D

and to everybody, SELAMAT BERPUASA SEMUA FROM MAYA AND ROY ;)


Monday, August 9, 2010

FOR U MARIAM INGRID :)

video
First tyme aq jmpa dy , i feel smthng yg akn buatkn aq happy bt slamanya , mmg trnyata , dya lah org yg mampu bt aq tersenyum sepanjan masa , sampai hlang diri aku yg sebenar , itulah jika brjpa orang tersayang , mmg akan lpa diri kyta , and kyta akn da di sampingnya setiap masa ,


she makes me smile , laughs , screamm , kdg2 tuh mcm org gila , itulah mariam ingrid , orang yg paling aku sayang d dunia neh , hney , b suka cara bby mnjakn b , belai b , geletek b , bg b bebai sowg , cara bby pujuk b , all evrythng of u , im really like syg , bg b , bby dh mcm dadah yg terperangkap lam hati b neh , n mmg tk kn boleh keluar smpai bila2 pun ,

kdg2 tuh , ak slalu bt jahat , tp dy dpt trima ak seadanya , sbb dy sgt sayangkan aku , even dy benci , she still love me , and she still want me , sbbkn bnda cmneh la yg aku sygkn dy , tp tp , im so bad bf :( , slalu bt jahat , slalu bg sketkn htey dy , bg dy tnsion , hmmm , tp , omg , she still love me cmne pun , thats why i said , she really love me wih all hearts ,

Im promise!! i wanna make ur happy anytyme , anyways , i dnt want to see u moody , i like ur smile , bb tuh b cpat cair tgk bby snyum , hehehe , b akn bahagiakn hdup bby slagi b still hdup , mata b bole nmpak bby , tgn b bole sentuh bby , mlut b boleh panggil bby , tlinga b boleh dengar bisikkan suara bby , slagi tuh la b akan bersma bby , tk kyra susah atau senang , ur life , my life just one world , AIRID world is FOREVER ,




U Want to Know Who girls I mean ,



This Is My Truely lover , And Im really LOVEEE YOOUUU ,

MAAARIAAAMM INNGRIIDDD I LOOVEE YOUU SAYAANNGG :-)













waaaaaaaaaa...... first tyme angkt my chubby neh , hehehehehe , bkn slalu en , pnya la buas , bkn tw duk dyam , musing2 kt situ , hahahahaha , i love this pic , even dy berat , tp hati neh ta berat byla angkat , trasa rngan n senang jeh , i knw law maya bca , msti dy tgh gelak skrng neh , hehehehe , berat mna pun , ta kesah , slagi bdn neh mampu angkat , slagi tuh la tk kn jtuh org yg d blakang tuh ke tanah , if jtuh , biarlah jtuh secara lemah lembut , biarkn hatinya tenang dan senang :')

this is my first tyme we go holiday , besh kn , couple 2 mnggu dh p hooliidaaaayyyy........ hehehehe , btw , this is my sweet memories me n maya , we dnt frget this memories , pasneh byk tmpat agy na g hneymoon , tp tmpat hneymoon yg btol , of course la paris , ahahahaha , mmg cnfrm ar , ta penah g honeymoon ngan gf sndri , taun lpas dpt p , rse best sgt , mcm dh khwin pun da , ta sngka kn bby , kyta mcm neh , hehehe , I LOVE YOU MARIAM INGRID BT LUIS RAHEEM PAZOS <3<3

Thursday, August 5, 2010


mohd aiman oh mohd aiman,
bju ni laa yg bby bgtau tu, hehe
tp dea labuh skit lg sbb dea dress
ni bkn :D tp lebih kurang jea
awak, handsome laa awak mlm ni.
bdn pun dh taff yea, dh jd mcm abg ketul2 eh :p
hahaha

bby naa bju ni syg hehe
b kata na beli kn kn , HAHAHAHA BODEK BODEK
FYI, aku bkn mata duetan.
ni first time mnx barang tau!
cume pnh mntk barang laen mcm ice cream ape sume
natural what.

sayaang, ur present ta beli lg :(
im sorry tau, nti insyaallah i will by for u.
dkt perlis tade, soo jauh kne merantau cari bnda tu.
tp for u bby ta kesah, b dh byk beli brang dkt bby.
cntik2 and sgt brmkna to me <3
plus bubu byk brkorban demi bby
eemmuuaahhhh .
i love u honey even b buat bby marah grrrr :p

so thats its for today, byebye

BOSAN

on
Siapakah nama anda?
mariam ingrid bt luis raheem pazos :)

Apa makna di Sebalik nama anda?
mariam tu nme isteri nabi and ingrid tu princess ta silap, haha

Adakah anda mempunyai teman istimewa sekarang?
yyeahh <3

Sekarang sedang berbuat apa?
online, dgq lgu, texting with roy

Kali terakhir anda bercakap dengan?
mohd nor aiman (roy)

Siapa dia dalam diri anda?
boyfriend, husband :p

Kali terakhir anda bercakap dengan siapa sebelum tidur semalam?
err roy and adik saya amanda

Siapa dia dalam diri anda?
buah hati, adik kandung

Jam sekarang pada pukul?
7.30 pm

Perasaan rindu pada siapa sekrang ini ?
fmly and my bushuk roy :(

Perasaan Sayang pada siapa sekarang ini yang berlainan jantina?
boyfriend

Warna Kegemaran?
purple, violet eh same jea kn? haha
black, yellow ,peach :)

Suka orang yang bagaimana?
ish byk sgt laaaa heee
pndai
jujur,
setia,
penyayang,
memahami,
romantic,
manja,
a funny person,
pndai ambk hati saya and parents saya,
ade lah rupa sikit sikit
bole terima diri saya sndri :)


Benci orang yang bagaimana?
hipokrit
panas baran
memfitnah,
memulakn ftnah
tikam blakang
and more :)

Anda seorang yang bagaimana?
im chubby haha and errr idk really

Cerita tentang cinta pertama anda?
fuh, pnjg na tulis.
but my real first love not cnta mnyet is with mohd nor aiman


Cerita tentang couple pertama anda?
drjah 6, sek keb seri indera. nmaa err tamau laa hbaq haha
not that important


Cerita tentang anda dan pasangan anda sekarang?
we r happy :)
i love him with all my heart and so does he.
roy dea suka buat saya dgn mcm2 cara, heee
dea suka ckp byk haha. and kami dh na reach 1 year.
i cant wait, dh lme sgt ta kpl smpai staun. only one time jea


Cerita tentang seseorang yang sentiasa dengan anda sekarang. berlainan jantina.ok?
emm ada kot, ntah

Cerita tentang sahabat baik anda?
depa baek, depa gila, depa memahami, depa sayang aku, hehe.
depa ta sggup tikam blakang aku kott :|
em depa takkan pcaya ngumpat or gosip yg org buat sbb depa knal dri saya mcm mna.
im not a bad person :) and i love them bcos they are my besties , muaah

Kata-kata terakhir untuk orang-orang yang diingati?
i love everybody tmbh lg my abe mushuk roy.
i hope kita sume akn kwn smpai bila2 tau :)

TAG :
sape rajin, buat lahh :)

(sis adyba, i curi yee, hehe )

ugh, sakitt perott sgt sgt, food poisining :(


Honey , HAPPY ANNIVERSERY 10 MONTH , im so sory bcause late reply ur msage , todoy bru on9 , i hope kyte still smpai byle2 tw tw , no matter what , i still want u in my life , i dnt wanna close my eyes , i dnt wnt to fall sleep besause i miss u baby , and i dnt wnna miss a thing , i wanna be wuth u "FOREVER"