Sunday, December 12, 2010

M2M- Pretty Boy (with lyrics)



hello bloggers :)
sudahh lma ta update kerana trasa sgt mls haha
hope smua tgh seronok bercuti
tp jgn cuti smpai ta igt dunia. BAHAYA :p

sayaangg, bby asyik melalak lgu ni kn haha.
ntah laa, tringat ttba na dgr lgu ni.
seronok pun ada, for you b <3
jgn berangan sgt laa yaa :p haha
i luv youu baby boyy.
im proud to love you forever

ps : honey knapa awak cerita mcm keling? hehehe
jgn marah marah. bluek

Friday, December 10, 2010

Haaaaiii baaabbyyyy..........


watching a muvie yg ta kesampaian

hellow2, attention, na story mory neh, hahaha, cerita ini bermula dgn al kisah di mana suatu hari aku na keluar date with my lover ingrid, hehehe, so tapela kn, kteorg pun p la jtra mall dgn my brother, tyme p tuh abg aku bwk keta mcm org gila, hahahaha, aku dh pesan kt dya, bwk anak dara orang, bwk elok2, jgn bwk mcm taik, hahaha, tp tuh dy ta peduli, dy penting jiwa dy, adoi, pnya la dy lap skali tuh, ingrid terpelanting kt tepi, hahahaha, kecian dy, tp na bt cmna, abg ipaq dy gila, hahaha, sbaq jea la eh syg.... huhuhu,

so tapela kn, kteorg pun smpai la kt jitra mall, dgn berlagak hensemnya aku pun keluar, hahaha,
pastu kteorg pun jln p msuk jtra mall, lalalalala smbil jln, and tiba2 da stu kejutam, jeng jeng, kmi dh sampai pun la, hahaha.... pastu tapala, angan2 na tengok harry potter, mengikut sejarah, tyme kecik2 mka aku mcm harry potter ar, tp org smua ta caya, adoi, hahaha, elok2 na beli tket jea, and aku pun mengeluarkan yg ta sepatutnya terkeluar, oh shit! tada muvie, ta guna toi, tension ouuu p pnat2 pastu tada muvie, setan toi,

pastu tapela, kteorg pun plan la na p city plaza, tba2 da yg menggangu, dring...dringg... alia call, mmbe ingrid, alia ajak ingrid meet kt new town, coz tyme tuh dy duk lepak dgn bf dy faisal, n so tapela, kteorg pun msuk, pastu ternampak la faisal, aku bt blagak la cket, biasala jmpa madu, kna la tunjuk belagak sket, hahahaha,

pastu kmi jmpa alia, bru jea na duduk, alia ckp, weh hampa, tlg kmi bt shading sat, adesss!! sbaq la sat, juboq neh bru ja merasa duk atas kerusi, adoi, hahaha, tapala kn, kmi sembang2 la kt stu, sembang p sembang mai, tgk2 clock dh lewat, pe lg, kalut ah run the bus, hahaha, akhirnya got jga the bas, adoii,

lastly sampai la jga kt city plaza, tp tiket pay na p shahab, adoi, mcm2 aku neh, hahaha, n then kmi pun jln2 p city plaza, then smpai la d sna dgn bangganya, hahaha. pastu naik la eskulator , n then smpai dkt tempat wayang, n one more aku terkeluar, oh oh shhiiiitttttt!! ta buka gk ta gna betoi, aku mcm na p tendang ja, heish, hmpa taw dk bini aku na tgk wayang, budus! budus! geram aku, pegang tgn b bby, heishh, nsib baik gebu aku pegang aku, law ta, nsib la hampa, hahahaaha,

pastu talking2, kteorg p MC DONALD(MCD) hahaha, sdap ouuhh mkn, yum yum, hehehe, pastu kmi jln2 p pacific, pastu da mamt 2 org neh naek motocycle, dyowng see kmi mcm tah pape, adoiii, ingrid dh tkot, tp aku mengntlekan dri aku, SAYANG JGN RISAU, ABANG KN ADA, PEDULIKAN DYORG, HAHAHAHAHA, *tbole blah

N then kmi pun sampai ke pacific, round2 stu mall tuh, ceewwaahh, hahaha, pastu kami p bli ice SUNDAE, tp aku terlupa yg ingrid tbole mkn bnda sejuk sbab dy period, adoi, bdo gk aku, heish, pstu ktorg lepak2 ah kt luwa, mcm2 cita kmi story, dy dengki kt aku sbab ice aku sedap, hahahaha, tuh la na beli vanilla sgt, bluek, yum yum yum..... hahahaaha,

tp yg sadnyer, kteorg ta dpt tgk wyang, adoi, mmg nsib mlg la, hmm, tp mybe da hikmah kot, btw, naty kmi akn p tgk wyang gk cmna pun, hehehe,

so dear, dont worry okay, kta p tgk lagi eh, emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuaaahhhxxx:-*

*INGRID PAZOS p.s I LOVE U SWEETY....
*INGRID PAZOS i need u forever muchuk:')

Sunday, November 28, 2010



To my Dear

Hellow sweetheart, what are u doing, im sory bcause my phne hlang, hm, but b na mintk maaf if b byk bt sala syg, maafkn b jika selama neh b bnyk menyakitkn hatey bby, im just wanna be a good man in ur life dear,

Dlm beberapa hari neh terasa mcm hbngan kta lain, maafkn b if b rsa cmtuh, mybe lyanan b ta mencukupi kn syg kn, hney im really want u dear, please bby, b btol2 sygkn hbungan kta neh, b ta snggup kyta terpisah,

b hrap kyta akn bersama selamanya smpai bila2 syg, i dnt cre anymre yg akn trjadi pda b, b tetap akn cintakan bby, but hney, im really miss u dear, im really miss about u syg, i dont know how, mcm smthng bruk akn terjadi ta lme lg, tp yg slalunya bt hal msty b kn:( ntahla pe yg b bt lg lpas neh,

sweety i love u with all my heart syg, im really need u bby, please dont leave me yea bby, b ta snggup na berpisah dgn bby syg,

my dear, iwant u,
i love u, i miss u,
i just wanna u in my life,
ONLY u!!!


Saturday, November 27, 2010

one in a million



my fav song <3
ta jemu pun dgq heee.
bila boring aku dgq lgu ni, besttt :)
teringat dkt si dia hehe
IMISSYOU !

tonight rasa sunyi sgt.
tada org na call :(
fyi nset aiman ada org curi.
pegi MAM yaa sapa yg ambik :)
huh! and nset aku rosakk .
soo yeaahoooo tabole na text or wateva hm
okay laa.
bosanbosanbosan.

love you aiman, hm
bye




Tuesday, November 23, 2010

siblings


video

haha ok video ni bukan apa.
sja na tunjuk telatah my two baby sisters dkt hampa smua.
si buncit tu nma amanda a.k.a amanda pazos haha.
si comel kecik lotte tu laura imani my new baby sis.
imani dea suka sgt dgq lgu wakawaka.
sbb apa pun tatau , so sja na rakam depa dua mnari ni.
hope you guys enjoy .

sorry my room semak and byk sgt wire haha.
and also sorry vid ni ta brp center :D
ciao muah!

:)


mohd nor aiman
please take care of yourself dkt sana ok.
dah laa skrang you demam kn, heishh =.='
keciann b, jgn lupa mkn ubat sweety
lawan takraw tu elok elok.
tana balik nti tgk b sakit tau.

i miss youu,
balik cepat dgn selamat tahu.
emuaahhh love yaa baby boy <3

ps : jgn duk gatal noty toty , ta suka but i trust youu :)

Saturday, November 20, 2010

Hai Sweetheart(^ ^)

Hellow semua, apa khabar, helo hello my dear, how are u tday? i hope bby sehat walafiat okay, emmmuuuaaahhhxx, im so sory because lme ta update, na bt cmna tenet pun tada, adoyai, so tday b na update syg, hehehe

Hai bby, best ta kuwa ngan b td, hope bby enjoy syg, huhu, im so sory la bby bb byk sgt tipu, ckp na p denai, tp p btu pahat la, bkit ayer la, huhuhu, but, smua tuh b bt utk suprisekn bby okay, bb b na buktikan yg b brubah syg:(, i hope pe yg b bt, bby kn hppy, tp bkn harineh jea, tp untk slamnya syg, huhuhu,

ptg td aku kuwa ngan ingrid, bessttt ouuwhhh, p mrata2, syok aku tgk mka heran ingrid, huhuhu, dy pning ngan aku sbab dy tatau aku na bwk dy p mna, huhu,

First kmi p tman ular, ya allah, mcm2 ulaq da, nma pun tmn ular, msty la da ular pelik2, hahahaha, ingrid pe lg tgk ular2 tuh bbbrrrrrrrr.... geeelliinnyaaaaa, hahahaha, tecian dy, agaknya2 dpt tido ke ta mlm neh, huhuhu, dnt wrry syg, ur batman da, ahaksB) hehehe,

So lepas tuh kmi p beli nasi, tp aku na bngkus, ingrid pun pelik la, npe na bngkus, hahaha, tp lam hati aku, aku na bwk dy p picnic, tp brg2 picnic ta da, bdo la sat, mcm neh ke na jd ayah, hahahaha, so aku pun p la beli paper lma, bole laaaaaa na lapik drpda ktor kn, so cri la tmpat na picnic, p sni ta kna, p sna ta kna, p sinun ta kna, last2 skali aku ajak p bukit ayer, hahahaha, kna mawa sat ngan ingrid, pdn mka aku, gtaw lmbt2, hahaha,

Aku pun start la moto, gaya mcm batman, tp batman naek scoot tday, jmbu sat, bhahahaha, smpai2 sna, kmi pun cari pun port na mkn, last2 skali jmpa gk akhirnya, hehehehe,

Now kmi otw na blik, tp my bshuk was invte me go to scret recipe to eating brownies, tp sbelum tuh aku ckp, syg, b na p ambil seluaq sat, pnya la tnggu en, hahahaha, pastu tapala, sbenarnya aku p bli gelang kt dya ngan stu benda lg, tp yg tuh ta siap, bby na tw ta apadia? heehehehe mna la bole bgtau, tnggu siap ah, hahahaha,

Pastu tapela kn, pnya la lme dy tnggu, smpai ice na cair, hahaha, sory syg, b ta sngaja, tp tyme tuh tgh pilih gelang kt bby, last2 skali dpt gk, just simple ja,

nak tw kesudahan cerita ini, tgk yg ingrid update okay, hehehe,

syg, rmember, mnggu dpn kyta na p tgk wyang, b dh ta sbaq neh, lma ta tgk wyang ngan bby, huhuhu, kyta na p tgk cite pe eh, hope da cite yg menarik la, huhuhu,

so hney, b akn bwk bby p sna okay,

I LOVE U BY THE WAY INGRID PAZOS
I NEED U!
I MISS U!
AIRID IS FOREVER!

day out :)


hi semua :)
i hope everybody tgh enjoy cuti hujung taun ni hee.
yg na SPM tu goodluck and all the best ok

today aiman bawak aku pegi jlnjln
mulamula aiman ambik aku naek moto around pkul 1 lbih .
aku tanya dea na bawak aku pegi mna tp tamau hbaq.
dea cuma ckap dkt "denai"
ok fine ikott jealaa en.
tp tgktgk dea terlepas denai.
aku pun ckap ah
"eh b tu denai, awt ta masuk"
dea bls blik " Allah trlupa, sorry sorry tapa dpn tu b buat uturn "
ok aku pun tapelaa
skali tgk bkn uturn tp pegi terus msuk jln pegi sg batu phat.
aduhh aku dh dpt rsa dea na bawak aku somewhere
mls na tnya biaq dea jealaa suprise aku heee.

ta lma lepas tu aku dh tatau laa dea bwak aku p mna
duk nmpk kmpung jea spanjang jln.
aku pun cuak ahh tnya dea lg na pegi mna
but as usual dea bls "adalaa" =.='
tape laa ats moto tu borakborak laa gelakgelak laa.
tibatiba smpai dkt tmpt golf at sg batu phat.
yeahh at that time aku dh dpt agak dh dea na bwak aku pegi mna
bwak pegi tman ulaq haha.
tapalaaa smpai jea kmi ronda2 dlm tman ulaq.
tediaaa mcm na pupus ulaq dlm tu.
cian depaa trkurung :(
aku kecian dkt binatang mcm tu tp tapelaaa dh nsib depa

pstu duk tgk ulaq besaq,crocodile laa, berok laa haha
puas kmi gelakk dkt sna
tp ta tahan smpai dkt tmpt sangkaq berokk en
tediaaa bau mnusuk kalbu ta sangga =.='
ishish .
pstu snapsnap laa gmbr
dkt sna nmpk laa rmai bdak kecik happy jea tgk binatang
aku and aiman gelak jealaa tgk telatah depa
comel jea hee :)

later on aiman ajak mkn.
plus aku pun lpaq so ok jealaa
tp tgktgk dea na bungkus.
aku tanya laa awt tamau mkn sni tp mcm biasa
"adalaaa" =.='
hm ok aku pun ikott jealaa.
bungkus pun bungkus laa.
naek blik moto and dea bwak aku dkt taman ni dkt sg batu phat.
ruparupanyaa batman aku na ajak picnic haha
alolo sukaa nyaa saya, sbb mmg lma dh na pegi picnic dgn dea.
dkt situ duk cari laa port na duduk tp tp tada.
kmi pun pegi laa bukit air.
mknmkn borakborak maen suapsuap haha.
ta prasan tp mkanan dh hbis. sebbek kenyang hee.
malu aku terbelahak dpn dea.
dea kata busuk. biaq p laa ;p haha
bluek!

after picnic kmi brtolak blik pegi kangaq.
aku ckap la dkt aiman tamau blik lg.
hee na duk dgn dea lg sbenaqnya haha.
tp dea pun sma so pegi laa lepak secret recipe.
cey konon duit byk pdhal ta pun.
sja ajak dea pegi sna na blnja aiman mkn brownies.
dh dea asyik blnja aku, turn aku pulaa hee.
smpai sna aiman suoh aku msuk dlu and cari tmpt duduk
katanya na pegi ambik sluaq dkt kedai =.='
aku dkt muka mjuk pun msuk laa haha.
lma kott aku tggu heish.
msj laa dea , dea kata sat otw .
tediaa ta larat na otw tp ta meh pun.
lepas mybe 15 min or 20 muncul laa batman saya.
msa msuk tu apa lg.
bebai laa sat dgn dea.
dea pun cuba pjuk tp aku tmau lyan
huh! hahaha bdo sat

tibatiba dea bawak keluar kotak wrna biru ni.
dlm tu ada gelak wrna silver pstu bunyi kelingkeling haha ;D
ruparupanya dea beli gelang utk aku, weee
sukasukasuka. aku pun teros senyum ta bebai dh haha.
*sja mengada, action jea lbih biaq dea tau heee
syg thanks for the gelang, i love you tahu.
actually aku mmg suka gelang yg ada bunyi tu
rsa mcm budak kecik haha
*ta padan dgn bdan besaq noh =.='
anyhoo kmi pun mkn laa smpai cokolat brownies meleleh kluaq haha.

and later dea hntr aku blik ruma sbb dh na dkt maghrib.
dlm perjalanan dea pegang tgan saya smpai balik.
smpaismpai salam and say byebye :(
but over all bby enjoy today.
i had fun dear.

lots of love,
your baby boo <3

i L O V E you









Wednesday, November 17, 2010

sad

GADOH!!!!!!!
GADOOHHHHH!!!
GADOOOOHH LAGI !!!
TA HABIS HABIS GADOOOHHH!!!
ASYIK ASYIK GADOHHHHHHH!!!!

:'(

TQ YAAA BUAT MCM NI . BYE

Tuesday, November 16, 2010

trip to ipoh







taadaaaaa :D
ni la gmbr kami dkt lost world of tambun
hee actually ni gmbq kmi time na balik
msa smpai tu trlupa na snap gmbq.
dh masing2 excited na mndi haha.

okay so haritu 13 nov 2010
mmbe aku na buat trip pegi ipoh
so me and aiman join la skali
na mandimandi hee.
anyhoo mula2 smua org kumpul dkt tman kemajuan
pkul 6 pagi .
tediaa na bgun tu mmg semangat gila.
taleh na tdoq dh excited haha.
smpai tman kemajuan saya nmpk laa batman saya
mohd nor aiman pkai bju nsem nsem haha
b hensem , na hbaq na hbaq ;p

semua dh msuk van and settle pegi ambik
mmbe lg dkt changloon
lepas tu kmi smua lapaq so stop dkt gurun utk breakfast.
mknmknmkn kunyahkunyah telantelan
kmi pun gerak pegi ipoh.
dlm van tu yg keja potpet ta hbis
is hani and lyn haha.
depa ni mau bab sembang and gelak serah dkt depa haha
ok aku and aiman pun join the club sembangborak

dlm van amanda my baby sis,
bwak psp dea.
aku pun na maen laa na tnjuk terer dan bakat trpendam dkt aiman.
tp malangnya bakat aku tidak terselah.
ish aku menang skali hat laen smua kalah
GAME TU TIPU! hahaha
aiman gelak jea dkt aku
wateva b, bluekk!
lepas tu mls na maen bg dkt hani, hani menang byk kali.
tapatapa, haha.pstu aiman pula maen game
ni dea muka kusyuk maen game.

by the way b, bby suka gmbq ni :D
heeeee.
ok pstu smpai ipoh pakcik van kmi
a.k.a pakcik dreba bestt
dea tatau sgt jln pegi lost world
duk cari jln pstu tgk2 dh jmpa.
smpai jea sana smua semangat jln pegi entrance lost world
haha na hbaq hritu sumpah SESAK NA MAMPOIH =.='
byk gila function, rmbongan and blabla.

kmi mndimndi gelakgelak blablabla
rehat sat na mkn dlm lost world
tp na buat gena mhal sgt mknan.
but nvm biasa laa tu en.
last skali ta mkn, minum air jea haha.
duk than perott last skali mndi juga even lpaq.
lpas puas maen kmi pun decided utk balik.
4jam kott kami mndi, sun burn gla.
naek 3 tone wrna heh!

after that, kmi pegi jusco
tmpt first kmi pegi is food court.
seriously kmi lpaq gla time tu grrr
mkn puas juga pstu kmi jln2 cari pasal.
duk tgk bju and beg laa mcm2.
pdhal ta beli apa pun, action jea lebih haha.
biaq laaa, jimat duet tamau boros.
lpas puas shopping la konon
kmi na pegi night market dkt penang.
tp ttbe ada prob dgn tauke van so last skali pegi uptown dkt SP
smpai sp kmi mkn dlu, dinner yg penting hee.
bru kmi pegi uptown.

smpaismpai cari spect dulu.
kmi smua beli rayban , oh well duta rayban haha (taleh blah)
jlnjln aiman dea keja tgk sluaq jeans jea
ta hbis hbis =.=
jpg pegi kdai ni tp duk usha kdai yg ada jeans.
duhh syg oi na p hbaq.
tgk2 aku tgh teman amanda beli spect.
pusing2 blakang aiman tada.
heran and risau kott huh.
tgk2 dkt kdai jeans . adoii adoii

pstu kami brtolak blik pegi perlis.
tp sblum tu stop dkt 7e
beli chocolate utk munch dlm van.
kmi bertolak balik dlm pkul 11 lebih kott.
dlm van gado sat dgn aiman.
saya merajuk bluek!
aiman pjukpjuk, last skali mengalah jeala.
tamau gado hehe. ngada jea aku time tu hee
tp dlm satu haritu aku blajaq satu benda baru.
hani ckap OMG tu bkn omagosh dh.
now OMG oh menarik gila.
hahah aku pun buat teruja p XD.

anyhoo i had so much fun with my friends
here are more picture masa dkt sna.
i love you guys and i love you more mohd aiman.
muah muah. nti kita pegi lg eh cuti cuti malaysia.
next trip insyaallah dkt LANGKAWI











ps : you are one in a million sweety <3>

Tuesday, November 9, 2010







Hello-hello


Hello guys, today i want to story about yempat yg aku na bwk my bucuk neh jln2, hehehe,


Firstly tmpt pertama yg aku na bwk maya p adalah tempat anversery yg aku janjikan dya dlu, dkt dgn timah tasoh, hehehe, arituh ta jd na p, so ta kyre, cmna pun aku still na bwk maya p sna, hehehe,

Secondly, aku na bwk dya p berkelah, hehehe, bkn slalu na dpt berkelah ngan yg tersayang, ehek, klau bole aku na bwk dy p mndi air terjun kt mna2 ja, huhu, best sgt2 law dpt mndi air terjun ngan baby, ehek, ta sbar rsanya kn syg kn, hehehe, mesti best sgt2 law bby da ngan b tyme tuh, hehehe


And then b na bwk bby p mndi kt waterpark, hehehe, na p mndi kt sna, tp tuh ta lma lg kyta dh na p kn syg kn, hehehe, waaaaaaa, excted neh, lg berapa hari lg kyta na p kn bby kn, huhu, na mndi puas2 kt sna ngan bby, biaq bby bsah lecun, hahaha, ya allah, ta sbaq!!! kyta p tw tw, jgn lpa tw tw, hehehe

Annnnnnnnnnnndddddd yg terakhir la, tp b ta cita smua, naty bby excited, huhu, n last skali en b na bwk bby g paris, weeeeeeeeeeee, a romantic town, ehek, b mmg akn bwk bby cmna pun kt sna, n kyta akn honeymoon d sna syg, huhu, na bwk bby p jln2 d sna syg, pastu kyta lepak2 kt bwh mnara Eeifel, hehehe, waahh, bestnya, msty rmntic kn, hehehe




byk lg tempat lg kyta na p syg, just wait n b akn bwk gk okay, emmuuuaaahhhxx, huhuhu,


hney dear, i love u always okay, happy always syg and i want to see u smile alwaysw bby:) <3<3
taaaaddaaaaaaaaa daaarrrliiiinnnggggg:-*

Monday, November 8, 2010

hello blogger, bru2 neh blog bt hal, so ta dpt la na update, n now dh okay, n hney, how about u syg, dh update ke blum neh, hehehe, lme kn ta update, ntahala npa, mmg sngaja kot na bt hal, heish, btw, dpt gk update now, honey, dh update k blum, huhuhu, i miss u la toek, reenndduuuuu, lma ta jmpa, rsa mcm 50 jta thun kn syg kn, hmm, hney, esok jgn lpa tw p skola, see u at school, i wanna see u right now, but, hmm, tapela, sok kyta jmpa okay, jpg b update len, pnjam lappy org neh, okay, wait2, ta hbes lg neh,

day dreaming

asalammualaikum semua :)
hee today ttba brangan sorg sorg tntg msa dpn
haha mmg tada keja la today.
anyhoo, dgn muka ta malu.
im gonna tell you apa yg aku brangan sorg2 .
tlg jgn gelak nah, hmpa pun msty pnah brangan mcm ni
haha okay


mohd aiman.
esok esok saya na ada family mcm ni :p
haha na ada a happy family
tamau family yg asyik gado and byk prob tau haha
masa duk brangan ptg td tu.
ttba trpkiaq sorg2, mcm mna laa agak2nya en
if aiman jd seorg papa haha :p
dea cengih ka? baik ka?
tp baran tu mmg tak, dea ta sanggup mara org yg dea syg
am i right? hehe
insyaallah dea takkan jd papa yg ta syg fmly dea


baby ini comel kn?
ge'am tgk pipi dea
grrrr mcm na cubit, gomoi semua ada hehe
aiman tau yg aku ni addicted dgn pipi yg chubby
hee well thats true, beware ok!
nti aku cubitt smpai kebaih hehe
ok aku ta jhat smpai mcm tu :D
tp ada juga sikit2 mcm tu hehe

mohd aiman.
esok esok en na ada anak ta?
bby tana laa :p haha
dak dak nak kott hee.
klu ada rezeki and smpai masa nya
insyaallah akn ada heee.
aiman na 4 org haha
aku kata laa awat tamau team bola sepak terus
adoii banyak kott 4 hehe
tp tape klu 4 pun 4 laa :p
kecian laa sama bby nah b hahaha
ok ok

lepas tu ptg td trpkiaq ah
na rumah jenis apa blablabla haha
ruma mcm ni tada na dpt aih.
heee.
kami duk cdang na ada rumah dkt melaka
tatau sbb apa plih melaka haha
aiman kata dea na design ruma kami
haha b brangan jea lebih noh :p
jd ke tak pun tatau haha
anyhoo tula cita cita dea
architect hehe
good good blajaq rjin2 b klu na khwn dgn bby
tamau maen maen tau sayangg hee

hmpa smua sahih duk gelak dh :|
haha at least aku trus trang
spa brcinta ta pnah sembang psal khwn tu ta sah la
btol dak? jgn duk muhong nah haha
plus ni cuma brangan jea, klu jd btol pun apa salah
and aku tau lmbt lg na tiba msa tu
tp plan dri awal apa sala en en hehe

pape pun.
aku and aiman brdoa yg kami akn smpai akhir hayat
i love you and only you mohd nor aiman
insyallah apa yg kita impikn akn jd kenyataan
emuaahhhhx100 <3

bye bye semua
goodnight :D

pissed off

heyy heyy bloggers
rasa mcm lma sgt ta update blog ni.
sorry yeahh :)
busy dgn exam tp fb still online haha
bdo sat um ,
bkn apa na bukak blog tabole.
ttba today dpt , geram aih !
anyhoo rndu na update and ckap sorg2 :) hee

so baru2 ni bnjir dkt perlis.
alhamdulillah air ta msuk sgt dlm ruma.
fuhh lega gila, jenuh la klu msuk .
kpd rumah sapa2 yg msuk air tu,
saya tumpang simpati.
msty susah pyah na kena cucikn rumah.
plus barang2 dlm rumah msty ada yg rosak.

sejak ta update ni byk benda dh brlaku
patutnya mnggu lepas dh hbis exam.
tp d sbbkn banjir trpksa tundakn exam kpd mnggu ni.
yelaaa yg study sja en haha.
nvm .
later on update laen.
byebye

mohd aiman, saya rndu dkt awak dh brp lma dh kita ta jmpa :(

Wednesday, October 20, 2010



FOR SOMEONE I LOVE

I LOVE ALWAYS MY LOVER,,
MARIAM INGRID <3<3
LOVE U WAY HONEY<3<3
I WANNA BE WIT U ALWAYS SYG<3
To my Lovers


hai bby, what are u doing syg, sory coz lme ta update, mklumla mak abah bt hal smpai na kna tpap pun nek beskal, huhu, tp tuh ta menjadi penghalang b untuk update blog, hehe, emmmuuuaaahhhxx, i want to tell u smthng, spnjang b update ta da kn gmbar kyta:( im so sory sgt2 n sgt2 sory syg, na bt cmna da henpon bruk, adoyai, hmmm, hope bby ta kesah syg,

tday bkn na story about this, i want to story about duk stu kelas exam with my gebu(marim ingrid), waaaaa, bessttt oouuuwww duk stu kelas nan dy, even mmg ta dpt ckp sgt, tp aku tetap nak tgk wjah ksayangan hatiku neh, hehehe, bila tgk blakang jea, alololo, cmel btol mka dy, kdg2 tuh kteorg duk maen bt muka, hehehehe, toek btol la bby neh , hehehe, puk puk haaa, ehek,

pastu tapela en, da arituh aq tertidur, pnya la ksyuk tido, da ckgu mna meh tarek tlnga, oouucchhh!!!, sakit la ngek, adoi, hbes smua owg gelak trmasuk my comel, wuwuwuwuwuwu, malunya saya, smpai hati awk tgk saya ditarik tlnga, bluek:p hehehe,

Btw neh la pngalaman kami da stu kelas n ta berpisah jauh, n mmg kami ta kn berpisah smpai bila2 kn syg kn?!! Emmmmuuuuaaaaaaahhhhhhx!! Love you so So much hney,,,

From ur si tembam yg ska sgt tbit pp, buyek:p hehehehehe, i love u sowg jeh taw bdk muchuk, love u so so so much bby, smpai sni sja story telling saya, hehehe,

P.S :Ku Sgt2 Mnyayangimu Hingga Akhr Hayatku:')

Sunday, October 17, 2010

ronda ronda




alohaa oii semua
hehe :D
today kami p ronda2.
saja na habaq , tatau na crita apa.
esok dah na mula final exam.
soo nanti susah ah na lepak :(

so tadi kami ronda and mkn jealaa.
tidak nak mkn dkt kdai yg baru bkak .
smpai2 jea kedai tutup.
grrrr ta syok .
baru na mkn ABC hee.
soo pegi jealaa mkn dkt chicken kiosk.

then lepas mkn and puas mengarot
kami pegi ronda2 as usual
tu jealaa kott.
TATA

p.s : i love you boroy , good luck in your exam sayangg . hugs&kisses <3





Monday, October 11, 2010

friendship :D

hey hey hey semua
i hope everyone sehat today.
bcos im not feeling that well.
huuhuu :)
soo today at school sje jea tgh bosan.
ckgu pun ta msuk.
soo mntk laa smua girls in my class tulis smthing about me.
haha, na tgk skit apa depa tau tntg aku ni .
heee, bila aku bca blik.
na trgelak pun ada, trharu pun ada <3

so i hope bila hmpa baca apa pndapat msing2 tntg aku ni.
hmpa akn knal lbih skit diri aku yg sbenarnya.
eceewahh poyo jea.
anyhooo. selamat mmbaca :D
lalalalal


FARHA CEEMOLOT : entah laa, xtaw sgt..tapi kalu sebot ja pasal "maya" yg trlintas dlm kepala aq :

#selalu dating dgn roy dalam kelas (pantang x dating sehari )
# gorgeous
# stylish
# cun, putih gebu
#garang bila marah


IKHLAS : # u cantik, mulut sexy
# kuat berangan dlm kelas
# bila roy msuk kelas, excitednya!
# u ni special laa
# senyum manis, ada lesung batu
# kdg2 suka tido dlm kelas
# suka nyanyi ntah lagu apa haha
# orang yg minat tarian
# rambut u special, cantik sgt! sesuai dgn muka u
# u mmg baik laaaa

NINA ZAHIRA: # maya chubby :)
# maya suka brjogget
# ttiba jd cntik dpn roy, xdak roy pon cntik jugak la :p
# eat! eat! eat! haha
# xdak jerawat haha
# putih kdg2, nmpk gelap kdg2, nmpk merah kdg2, nmpk putih
# bersemanga waja , agagagaga
# hobi tido waktu science
# slalu mnjadi kegilaan secara tiba2 ketika merindui kekasihnya :D

even mcm2 prangai dia, dia still baek. she is a really2 special friend yang pndai speaking :p
im really happy since i know her. tq maya <3 <3


SAEDAH ZAKIRAH: # penipu besar haha (lawak je! )
# suka menari tak pasal2
# suka menyanyi (suara tahap beyonce )
# gelak mcm ayam ( tapi comel )
# very beautiful, a very special friend
# speaks like she's from BRITAIN ( memang pun)
# owns a heart of gold :)


SABRINA: # chubby!!! heeeee
#cute sgt ! :)
# suke tgk maya dgn her beloved prince, very sweet eh ! *jelous2 hehe
#suke tgk cara dia brpakaian, simple but nice
# maya ny friendly, so senang nak dibuat kwn
# dia ny mmg blur. haha :D but blur time tgh tgk dia blur, mmg lawak & cute gler ^,^
# she is a really nice gal ouh <3 <3 <3



ANIS :
about maya eak? hm, idk laa sgt sal dy neh.. ckit2 tuw tau la gaks. dy neh la peneman aq pagi2 bla aq mai skolah awal. sembang dgn dy & sometimes wat hmwork yg ta ciap HAHA. tp bla kwn2 masing2 da smpai class, kami da ta berapa sembang. huhu :) . bila ckgu tada . dy suka "date" .. sometime tgk sweet, sometime tgk cam na brperang pun ada..HAHA. biasa la tuw. dy neh smtime gedik haha & sometime serius.. owg wat lwak pon payah nak gelak..bab makan plak, hmmm ta yah ckap laa.. laju ja dy p kantin huhuhu.. tapi body dy ta la chubby sgt.. okay jee, heee. thats all laa kot about dy neh . TATA !


FARAH NAJIBA : "ALL ABOUT MAYA"
DING! maya! haha.. nak kata apa tah..dia ni seorang yg gila2, sewel skit. Bila dia suka, dia tunjuk! dia menari, lompat ! sesuka hati dia ja :D tp bila dia bengan or tak suka, pun mmg jelaz gilaa kat muka dia. dia akan buat muka kedut tahap cipan, org laen pown akan prasan. Tgk je muka dia ni, owg tau dia makan BANYAK! haha . Maya suka dating nan roy . it shows that maya ni seorang yg SETIA rupanya hahaha :p . Maya suka jaa bilaa org kata dia gemok, DIA SUKAA! haha. suka termenung lam klaz, hmework pun ikot dia ja. kalau dia rasa na buat. dia buat . tapi tp kalau tamau buat, nnti bila ckgu mintak homework mula laa tu na buat muka monyok. haha . yang penting dia dpt number 15 / 39 dlm kelas ! haha :D agak bangga jmpa nan this gorgeous and chubby gurl .


SUHAILA : " MAYA SI TEMBAM BAMM !"
Aq ada knal sorg kwn , nama dy MARIAM INGRID. dulu xrapat ngan dy , pandang pun sipi ja..hahaha! tp taun ny takdir aq satu kelas ngan dy huhuh! x shuke heheh :p now aq da jd kawan dy. Aq panggil dy maya . so far kwn ngan dy bestt. x byk songeh sgt minah ny haha ^^,
maya ney suka gelak kuat , sakan dy gelak oooo .. dy x cerewet, sukaa story morry . Bkn apa, story ciap ngan eksyen lg , lawak toll haha . dy ney bg aq "blur" . org gelak sakan tp dy wat muka kering. pastu mula tnya " ampa gelak psal pa weyh" . slalu cam tu , ketinggalan byk hal . ish3 ! haha . lastly , love u maya. ngeee ~ (always happy )


SHIENY SYAZWIN :
# suka mkn cloud 9 (suruh roy beli ) kdg2 skali ngan aq punya dy mkn, tapi klu mkn tu buang mrata . mmg klu mkn buang sana sini , haha
# suka tidoq wktu ckgu masuk klas . ckgu tada dy bngun laa.
#suka ckp bnda bukan2
#suka menari, suka toggek kt org
#suka kacau org
# happy stiap masa laa pmpuan nieh :)
# yg tak tahan suka bebai kt roy ( hahaha lwak )



haa tudiaa pndapat depa tntg aku.
haha yaa saya ngaku saya suka mkn byk.
klu bdn mcm aku ni comel what hahaha.
the new trend, so if u r chubby.
be proud like me beyhbehh :D
saya suka tdoq time class science.
mmg tatau sbb apa, tabiat lma haha.

dating dgn roy tu telah laa.
klu bole brkepit jea 24jam
mama aku siap kata lg.
"mama tgk ingrid dgn roy asyik brkepit jea,
dh mcm isi dgn kuku " haha
thanks mama, sukaa jea bila dgr , weee :D
but im not cute guys, biasa jea .
insan yg lemah katakn haha .

tq semua sbb sudi tulis pndapat masing2.
sayangg sorg2, emuahhh muahh.
nah ambik aku cium sahih mmpi aku 3 hari 3 mlm muehehe :p
see you in school. byebye peepss yooo !


Tuesday, October 5, 2010

MY ANNIVERSERY 1 YEAr

Hello dear, now b dh update ok, huhu, b ta lpa aih, sory la law b lmbt, hmm, ok syg, muuuaahhxx, jgn shebek2 ok, naty b tarek pp tuh haaa, hehe,

Okay guys, tday i na story about my anniversery, hehe, ehem ehem.........

Today kteorg kuwa na p wish my anniversery, so tapela en, lam hati neh mmg ta sbaq gila, huhu, biasala, neh la kali pertama lam hdup na mrasa couple nagn seorang insan yg btol2 syg lam dnia neh n ta kn berpisah bt slamanya, hehe, mmuuaaahhx, urmm, ptg tuh kteorg dh planning meet kt kopitiam, so my sweety pun dtg ngan mmber2 dy yg gila2 n smemangnya crazy,

so tapela en, dyowng pnya la lma tnngu, pdahal tyme tuh ngah p balut n cari cake, tgk2 dyowg dh smpai, tapela en, p la duduk nagn dy, n pndangan prtama tgk my sweety, oohh goosshh, so so sooooooo beutiful, rmbut dy tuh lme sgt2 na tgk, akhrnya dpt gk tgk tday, cntik sgt2, b ska syg, hehe, mmuuaaahhx, mcm barbiedolls, hehehe, tapela en, pastu dy kasi present, hehe, oommm myy goodd, comel btol album book tuh, da bnatang pe tah kt dpn tuh, zirafah kot, huhu, btw cntik sgt2, dlm tuh pnuh nagan knangan kmi, n tq so soooo mucchh baby, i like syg, hehe,

so, tyme dyowg tgh sembang2, p la kdai cake tuh, huhu, im so sory bcos cake tuh ta cntik sgt syg, just simple, hmmm, hpe u like sweetheart, pastu acara ptong memotong diadakan oleh psangan yg cmel neh, eceewaaah, hehe,

lpas hbes smua tuh, sja la bt cara sruh dowg kmas2 meja mkn, semak sgt, hehe, lam hati debar2 gile, taw ta npe debar2, bcause jpg na srungkn cincin kt tgn buchuk2 b neh, huhu, pnye la debar2 en, last2 skali bwk kluar gk kotak cincin tuh, hahaha, tuhan jea yg tahu cmne prasaan maya, dy na ngess haaaa, ehek, sebak pun da, gile btol, de ke plak, ambil gmbr, tgn pgang cincin, pastu tgn gigil2, hahahaha, lwk gile, tp tuh la knangan kmi yg terindah,

syg sempena trikh keramat neh3.10.2010, i wanna to said, HAPPY ANNIVERSERY 1 YEAR to my SWEETHEART(MARIAM INGRID BT LUIS RAHEEM PAZOS).....
alhamdullilah syg, kyta dh smpai setahun , ini smua berkat doa kta kn syg:)

B hrap hbungan kyta smpai akhr hyat,,
I love u always my sweety tweety,,

I wanna be with u freve syg,,

I need u every scond..
U know why??
Bcause just u can make me hppy anytime,,
Make me smile,,
Make me crazy,,
Thats why i said,, U so special to me syg,,
Just u i want in my life,,
Please dnt leave me,,
If u leave me,, I will be death honey:'(,,

This is for u sweetheart, satu hari nanti bby akn pakai cincin yg lg cntik dri neh , alaaaaa, yg neh murah jea, naty b bt lg mhal haaa, huhuhu,

Anyways,
I love u so so much bby,
I love u so fucking dam much hney, im just want u syg,
kyta akn sma2 lalui hdup neh syg, bhagaia bt slamanya thu,

I ALWAYS WANT U MARIAM INGRID:')
Planning yg ta menjadi


Hari neh aku tgh planning na cari tmpat untk hari sbtu neh, bcause kteorg na wish my anniversey 1 Year, sumpah mmg ta sbaq gyle, hehe, mmg tgh planning gile2 ah neh, first tmpat na bt kt Alor star, dkt chicken kiosk tp sungai, kdai tuh mmg lawa, ala2 brat gk la, plus tp sungai, hehe, tp lpas tuh da la mmbe gtaw bt kt jtra, dkt tasik pe tah, kt situ mmg lawa, pnya la planning na p situ la kn, mcm2 la pala otak neh da, tgk2 ta jd, shit btol, huh!!

So tmatla cita na p Alor star, now planning kt kgar lak, na bt kt tasoh, na picnic la knon, hehe, so tapela, tgk2 da yg ta jd la, mcm2 la, entah la mngapa, adoi, mcm2 btol, ta phamla, n begitulah ceritanya, oooppsssss, tp ta hbes lg, da lg ok, tnngu yaawww....


huhuhu, tnggu taw syg, hehehe..

1 year anniversary



hello bloggers :)
im sorry sbb lama ta brblog.
busy skit lately and ta smpat na update.
today's topic is our anniversary, hee.

3 october 2010 hritu was our anni date.
alhamdullilah kekal juga kami smpai ke hri ni, hehe.
me and him sambut biasa2 jeaa.
tidak roy na bawak i pegi tasoh lake and celeb situ.
kononnya mcm picnic kott huhu.
tp dsbbkn ada prob skit
and cuaca yg ta mngizinkn kami kluaq
kami celeb dkt pekan jealaa with our lovely and gila friends haha.

first kami meet dkt kopitiam
tmpt yg roy plih na celebrate kn.
ta rmai sgt org so ta segan sgt laa hee.
jmpa2 dkt situ roy bwak cake and present.
icing cake wrna purple
bcos favy colour kami purple haha.


soo thanks syg for the cake , i loike haha.
after that dea bg the other presents. heee.
semua nyaa cntik2
dea bg frame besaq and ada gmbr kami.
and a card wrna pinkk.
eyyy geram, sukaaa :D haha
kata roy ada lg hdiah tp ta sempat beli.
tape syg, its okayy . i can wait<3>
muahhhh

lepas tu kami sembang2, gelak sakan smpai ta igt dunia.
ttbe roy bwak kluar smthing dari poket.
and to my suprise it was a ring dlm kotak love :')
aww sumpah rsa mcm skit lg na nges haha.


i feel lucky to have him <3
i love u honey, i swear .
anyhoo, kami pegi mkn2 and mcm2 lg lepas tu.
ta larat naa type dh, tgh sakit kpala huhu.
soo i hope gmbq ni ckup for u all :)


mohd nor aiman.
tq for eveything yg pnh b buat demi bby sejak kita kenal<3
hnya tuhan dpt blas jasa baik b.
you are my everything and bby brsyukur sgt dpt b.
b byk sgt tlg bby, dgr problem bby and mcm2 lg
happy 1 year anniversary sayangg.
hope hbungan kita kekal kita smpai ke akhir hayat ok.
amiinnn yarabialamin!

Nothing in this world could ever be
as wonderful as the love you've given me

Your love makes my days so very bright,
just knowing you'll be mine
Happy
Anniversary


I LOVE YOU <3
























Friday, October 1, 2010

kami tada keja haha

video

ni laa keja roy, suka pekena saya
haha.mnx maaf saya malu sket .
time ni kami tgh tggu nasi smpai dkt chicken kiosk.
sementara tggu roy decided na buli saya haha.
anyhoo, vid ni bodo jea. ok bye bye :D



Tuesday, September 28, 2010

i love you


it seems as yesterday we met
ecewaahhh hahaha
rsa sekejap jea kami brsma
dh na dkt setahun kami couple n ta lma lg <3
aaawww ta sangka n ta sbaq heee
mohd nor aiman i love you laa.
you complete my life. emuuaahhh :)

actually dh lma sgt i ta kpl smpai setaun.
mmg lma sgt, last skali pun msa form 1
cnta monyet laa katakn.
oh well tu dulu hehe.
anyhoo i cant wait for this saturday.
roy kata ada suprise haha.
even i tnya my bestfriend apa suprisenyaa
still depa tamau hbaq.
tapa ceq tapa :p haha.

sbaq maya sbaq. ta lma dhh hee.
even i pnh lalui kpl staun, tp ta pnh buat smbutan pun.
soo ni kira first time laa, tu yg syok sgt huhu.
plus org yg i pling syg buat pulaa kn.
mmg ta trkata. ecewah haha.
sbenaqnya annversary kami hri ahad.
d sbbkn isnin skolah kami pun buat hri sabtu.

pape pun, i will story2 later.
bye bye people.
love you all if you guys are still reading this.


Sunday, September 26, 2010

To my Buchuk,

hey syg, what are u doin bby? huhu, sehat kn? of course la cehat, mna bole skit en, huhu, alhmdullah bby sehat, snang hati b dgaq, law ta hati neh ta snang, hehe, syg, u know kn ariey sbtu neh kyta na p mna? hee, i knw bby ta sbar kn syg, b lg laaa ta sbarr, skali seumur hdup jea kyta na lalui bnda neh kn syg, hehe, b na bt yg pling trbaik ariey sbtu neh, best of the best n pling best skali tahu, hehe, b tana kcewakn bby smpena anvrsery kyta yg SETAHUN nanti, hehe, b na pstikan bby hppy tyme tuh syg, u just wait n see what i wnt to do, huhu, rsa ta sbar kn syg, lg lma hri jea, ta lme dh, hehe, and i knw u want to sprse me back kn hney, huu, i dnt knw what u wnt to do, im just wait hney, mmg exciteeeeddd gilaaaaaaa weehhh, hahahahaha,

SYG OH SYG,


I LOVE U NO MATTEr whAT N ta sbar arieeyy SABTU neh, hehhe

SAYANG TERLAMPAU SYG N SYG2 mnyanyang bcchhuukk<3<3<3

Monday, September 20, 2010

Sooo saaadd:'(


Today kteorg skola blek, best la dpt jmpa mmbe2, yg pling sronok, dpt jmpa bby bshuk aq tuh, huhuhu, mkin lma, mkin cmel aq tgk dy, huhuhu, geram tgk pp dy, tembam sgt, ehek, hehe, tp kn cerita yg mnyedihkan, kteorg sptotnya duk stu blok, tp ntah la pala otak ckgu mna yg akal terlebih pndai sgt, myb palahotak dy bgus sgt, tgk2 da anoucement,

SEMUA PELAJAR TINGKATAN 4 BLOK ATAS PINDAH!!!

ta gna btol, frust menongeng aq, ta gna! ta gna! diol tol, ta psal2 kna pindah, huh!, tuh la roy, dlu aq suowh ag duk stu kelas ngan awex hg, hg tamaw, galak na amek cthering, kn korang dh brpisah roy, hahaha, huh! shut la kau roh aq, tendang kot, dh la aq tgh sdih, ko maen2, adoi,

tp, itulah hakikat, na ta na, kna tima gk la, hmm, even sdih, tp aq akn hrungi blok dmi blok utk smpai ke kls bchuk trcinta aq neh, asalkan aq dpt jmpa dy n dpt tgk dy snyum or saiid, HAAAAIII BIEEEE!!!!, huhuhuhuhu, tuh pun dh ckup utk bt aq trsenyum, huhuhu, sbb tuh dy special sgt utk aq, hehe,

LOVE U SYG,,
im so sory bcos kyta trpaksa pindah,,
naty kyta duk sebumbung tahu,,
dont worry okay,,
EEEMMMMUUUUUAAAHHHX!!!! <3<3<3

Thursday, September 16, 2010

movies beybeh!


oh hello people.
yesterday kami pegi tgk movies dkt jtra mall jea.
first na tgk "VAMPIRE SUCKS"
tp ta tayang pulaa dkt situ, sdih !
so tgk jealaa RESIDENT EVIL 3D.

haha 3D laa sgt kn, bkn tnjuk in 3D pun.
ggrr rugi gila.
sbb byk part yg mesti syok if in 3D.
FYI, resident evil mmg best. p tgk kaih ! haha.

after the movie kami ronda laa satu jtra mall.
ada kdai kasut ni, pstu aku jtuh hati dgn one high heels!!.
but too bad duit tidak mncukupi.
smpai ke skang duk tringan kasut tu :)


Photobucket

that's it for today.
love yaa all <3
and to you batman, i love you way more. emuah!
thanks belanja popcorn and more hehe



Tuesday, September 14, 2010

14.09.2010


hello hello hello :D
yesterday, kami keluaq pegi open house zahid.
niat tu na pegi open house jea.
tp ttbe adik aku and qila ajak lepak pekan.
sooo me and roy pun ikott jealaa.

first pegi teman depa bowling.
me and roy ta maen, save duit laa katakn haha.
sooo smentara depa tgh bowling snap gmbr and pegi cari ice-cream.
hehe. later on jln pegi karoke.
sumpah kemarin pnas gilaa kot.
aduhh hitam laa kulit saya yg sudah pun hitam -__-'

smpai tmpt karoke. tggu apa lg.
melalak laa ,
aku klu pegi tmpat karoke, mmg wajib nyanyi lgu DANGDUT!
klu org yg biasa kluaq dgn aku depa tau laa.
haha, well thats me gila dngdut haha.
semua jnis lgu kami nyanyi
hindu, korea, english,malay and indon.
maen hentam jea dgn lirik. oh well!

psatu, snap gmbr and pegi cari kfc.
time tu kami semua tgh kebuloq .
homagash sumpah rmai gila kmarin.
tahan jealaa perot na tggu turn utk order. haha
whatever -.-

well thats it kott. haha.
anyhoo, na hbaq dkt hmpa.
aku dh gemok and pendek sejak raya ni !!!
ugh tak suka tak suka !
byeeee

Monday, September 13, 2010




arituh my birthday , mmg best ah, bcos dpt smbut ngan smeone yg special(my lovely tembam)maya, huhuhu, arituh maya(my gf laa)huhu, dy ajak p uma qila, da bt open house pastu dyowg dh plan na knakan aq , big boss aweq aq sndiri laa, hahaha, gngster ouuw, aq pun tataw la kt mna dy cekup mnyet tuh, siap pkai bju lg tuuhh, dh la lnun lak, ta pham tol, anyway tq syg, my best present pnah dpt, huhu , muuaaahhx, law korg na taw, awex aq pndai brlkon, dy kta skit kaki, aq pun dgn berlagak hnsem n macho p laaa , tgk2 keeeeeboooooommm bastic mr boombastic mr bomm boom bastic, hahaahaha , putuh trus aq, klah org putih ouuww, hahaha, best gila mlm tuh, hppy sgt, someone yg special bt hpup aq hppy yg tramat sgt, even smple, aq tetap hppy, dy snggup bt pe sja utk aq, aq ta kn biarkn dy ksnyian, i wnt to make u happy with me sweetheart, b ska presnt yg bby bg tuh haa, bole peluk tiap2 ariey, dh mcm ank dara b, keja duk pegang bnda tuh ja, tp beeessttt......... huhu, hmpa tada, kmi ada haaa, huhuhu, lam byk2 taun , lam byk2 taun neh la bufday yg pling best, my baby bear dh ubah my bufday dari muram ke happy yg gila gilaa sememangnya gilaa, huhuhu, thnx hney:') , i always be with u hney , mmg happy sgt la! tataw na kta cmna, just me n maya jeh dpt rsa, hehehe,

tuh la my bchuk, slalu bt aq gila mereng, hehe



thnx for my present, i loikeeeeee baby, huhu


tiap2 mlm duk peluk mnyet tuh, comey ouuww, geraamm tgk, heheehe,


syg, bby slalu ceriakn hdup b, even bnda ta msuk akal, b slalu tersenyum mcm owg gila,tuh yg b suka tentang bby, bby bole bt pa sja utk bhagiakn b, n b pun akn bhagiak hdup bby, i swear with u MARIAM INGRID:') , i LOVE u so so biggie baby bear bchux, I LOVE YOU, I NEED YOU, I WANT YOU, I MISS YOU TAHAP GABAN nah haaa, hmmm , anyway,

THANXS FOR MY BIRTHDAY , B TA KN LUPA SAMPAI BILA2 PUN TAW , MOHD NOR AIMAN LOVE MARIAM INGRID FOREEVAAAA!!!!!!!

Sunday, September 12, 2010

2 syahwal :)


second day of raya was a bit better than the first day.
mlm tu kami pegi beraya at aqila's house.
and on that same day was my hubby's birthday.
soo
happy birthday to you sweety <3.
i went to go buy a prsent for roy.
pnya laaa na secret kn.
tp dea dh dpt tau dh.
slalu mcm tu.
its like he can read my mind. grrrr haha.

so beli jealaaa pirate monkey teddy bear utk dea
and alhamdullilah dea suka.
kata roy, tiap mlm dea keja peluk monkey tu haha.



Photobucket


after that, aku pergi beli cake.
tidak na beli dh cake besaq.
tp dsbbkn bajet lari, aku beli 1 slice.
alaaa just a simple bday for him hehe.
so mlm tu baru pegi rumah qila with my lil sis amanda.

smpai sana sembang apa semua.
roy muncul haha.
then i went to buy tepung with qila.
pnat cari kdai tau dak.
semua pakat cuti adoi.
last2, drive pegi tman kmajuan and jmpa satu kdai.
balik tu roy dh agak dh.
dea siap send msj lg dkt aku
" beli byk2 skit tepung tu tau "
loklaq gila.
like i said, he can read my mind.
adoiii.

smpai blik ruma qila mkn and blablabla.
i showed him the cake.
haha tp dea ta kesah, tu yg aku brsyukur sgt.
so after suap2 cake laa apa semua.
aku duk pkiaq mcm mna na bling tepung.
then aku pegi dkt blakang kreta aku and buat2 sakit kaki.
soo roy pun meh laa na tlg.
and aku baling satu paket tepung dkt dea haha.
slalunya org bg segenggam.
tp aku naa up sikit laa konon.
soo hentam teros.
kecian my syg jd putih gebu gebu haha.


Photobucket


then after that bwak laa qila, zahid, amanda jln2 dkt kangaq.
soo roy yg na bwak kereta.
soo bg laaa haha.
that was basically it.
i lovee you so much roy. sorry for the tpung.
emmuaahhhh<3 size="2">










first day of raya


happy eid mubarak to you guys.
sorry bcos lama ta update blog.
i've been busy with stuff and what not.
so the first day of raya bole laa than.
besides my perot dh buncit gila.
puasa turun berat bdn
raya naek blik berat bdn yg dh di trunkn.
pfftttttt, so lame!!!

anyhoo, lepas pegi beraya dkt rumah adk bradik.
i went to braya at my boyfies house.
haha cuak laa kn.
but semua brjln dgn lancaq.
and after that roy (boyfie) beraya dkt my nenek's house
it went well.
lepas dea ciao aku teros tdoq ats sofa dkt rumah tok
hello pnat gilaa kott.
ta pkiaq apa dh, attack teros sofa tu haha.

so basically that was my first day of raya.
boring kn -___-'
yeah i know


Tuesday, September 7, 2010


you see this dude?
i miss him, i miss hanging out with him.
seriously i miss everything about him.
but one thing jea i ta sabaq.
pagi raya, insyaallah
im going to beraya at his house.
haha so kena laa pkai elok2 na jmpa his fmly :D

penah jmpa skali jea,
tp time tu kami kwn.
ugh cuak, but nvm.
harap2 depa suka aku jealaa.
hee and to u mohd aiman.
dont forget to come and beraya dkt ruma bby raya ke 3.
okay?
everyone is invited.
meh meh meh, jgn segan tau .
okay, the end !